Ομιλία Σαμαρά με άρωμα... εκλογών

Ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της χθεσινής του ομιλίας στη ΔΕΘ εκτός από όλες τις ειδήσεις που έβγαλε για τις φοροελαφρύνσεις αλλά και την προσφυγή στις κάλπες που πρέπει να αποφευχθεί είχε ακόμα ένα στοιχείο. Την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός σήκωσε ιδιαίτερα υψηλά τους τόνους απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

με δύο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στη στρατηγική της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανέφερε καμία φορά το όνομα του Αλέξη Τσίπρα ενώ ακόμα και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε μόνο δύο φορές.

Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού θύμισε έντονα προεκλογική περίοδο και επισημαίνουν ότι από εδώ και στο εξής όλες οι ομιλίες του θα κινηθούν στον ίδιο τόνο.

"Υπερασπίστηκαν – και πρέπει να το πω – κατά καιρούς και ακραίους τρομοκράτες. Και διαμαρτύρονται κάθε φορά που συλλαμβάνονται τρομοκράτες. Δεν τους περνάει όμως. Η αστυνομία κάνει πια τη δουλειά της με αληθινή αυταπάρνηση. Κι ο κόσμος τους έχει καταλάβει" είναι ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά το οποίο παρόλο που δεν είναι επίκαιρο σηκώνει ψηλά τους τόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα