Όλη η αλήθεια για το αυτοκίνητο του Μιχάλη Λιάπη

Πρόσωπο της ημέρας είναι αναμφίβολα ο Μιχάλης Λιάπης, αφού από το πρωί μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και του διαδικτύου. Ο λόγος είναι πως συνελήφθη οδηγώντας αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Λιάπης οδηγούσε το τζιπ του, το οποίο έχει πλαστές πινακίδες, ενώ είναι ανασφάλιστο, με συνέπεια η Αστυνομία να σταματήσει τον πρώην πολιτικό και να τον συλάβει.

Ο

πρώην Υπουργός δήλωσε πως δεν είχε μαζί το δίπλωμα και την ταυτότητά του, με συνέπεια να του ζητηθεί να οδηγηθεί στο τμήμα για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Μάλιστα, οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν αναγνώρισαν τον κ. Λιάπη, με συνέπεια ο ίδιος να τους αποκαλύψει την ταυτότητά του στο τμήμα, όντας εμφανώς σοκαρισμένος.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Λιάπης οδηγήθηκε στην Εισαγγελία, ενώ στις κάμερες δήλωσε πως πρέπει να πληρώσει γιατί έσφαλε και ότι πήρε το αυτοκίνητο για να πάει... μια βόλτα και για να γεμίσει την μπαταρία του.

Πάντως, το parapolitika.gr φέρνει στη δημοσιότητα το "πόθεν έσχες" του πρώην Υπουργού, στο οποίο φαίνεται ότι είχε παραδόσει τις πινακίδες του επίμαχου τζιπ, αλλά στη συνέχεια έφτιαξε πλαστές με το ίδιο νούμερο ακριβώς.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο πρώην Υπουργός την ώρα της σύλληψης φορούσε χοντρό αθλητικό μπουφάν.

Μεγάλη απήχηση είχε επίσης και στο Twitter η σύλληψη του Μιχάλη Λιάπη, αφού τα tweets με το hashtag #freeliapis ήταν εκατοντάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα