Οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ κάνουν... αντιπολίτευση!

Σύσκεψη με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση πραγματοποιείται σήμερα το μεσημέρι υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να μπει τέλος στο κλίμα πολυγλωσσίας που παρατηρείται σχεδόν από την επομένη του ανασχηματισμού.

Στη συνάντηση έχουν κληθεί υπουργοί και υφυπουργοί όπως οι Γ.Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Φώφη Γεννηματά, ο γραμματέας

του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γραμματέας της ΚΟ Τάκης Ρήγας, καθώς και στελέχη όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Χρήστος Πρωτόπαπας.

Από το χώρο του ΠΑΣΟΚ η πρώτη προειδοποιητική βολή ήρθε από τον Ανδρέα Λοβέρδο με το θέμα των απολύσεων των διοικητικών, για το οποίο υπήρξε συνάντηση Βενιζέλου-Σαμαρά προκειμένου να βρεθεί λύση.

Ακολούθησαν και νέες δηλώσεις από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το θέμα των απολύσεων στον δημόσιο τομέα, αλλά και από τον Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι αρνητικές πλευρές των μεταρρυθμίσεων.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις υπουργών που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από άλλα στελέχη του κόμματος.

Όπως αναφέρει το Έθνος, ιδιαίτερα δηκτικό ήταν το σχόλιο του Τάκη Ρήγα, ο οποίος μίλησε για «εικόνα Βαβέλ» και άφησε να εννοηθεί ότι το κίνητρο της αντίδρασης αφορά τον χειρισμό επαγγελματικών ομάδων στις εκλογικές περιφέρειες υπουργών.

Αλλά και η υφυπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου ζήτησε να «τελειώνουμε με τους υπουργούς περιορισμένης ευθύνης», εμμένονας στην τήρηση των αλλαγών στη δημόσια διοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα