Οι συμβουλές της Τζαβέλλα στον Ιωαννίδη!

Το Χρηματιστήριο Φυσικού Αερίου θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη ο Γιάνης Ιωαννίδης. Για αυτό το λόγο συναντήθηκε με την ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλλα, που κατά τη διάρκεια της θητείας της είχε δώσει βαρύτητα στα θέματα της ενεργειακής πολιτικής.

Από την πλευρά της η κ. Τζαβέλα επισήμανε: «Είχα εμπλακεί από την αρχή ως Ελληνίδα ευρωβουλευτής και μόνιμο μέλος της επιτροπής για θέματα ενέργειας και κύριο μέλημα μου ήταν να συνεργάζομαι με την εταιρεία

ΤΑΠ για να διασφαλίσω από τον σχεδιασμό του στο δυνατότερο βαθμό οφέλη για τη Βόρεια Ελλάδα. Η άποψη μου είναι ότι ο ΤΑΠ θα αλλάξει καθοριστικά την οικονομία όλης της Μακεδονίας».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης τόνισε ότι η πρώτη ενέργεια που θα κάνει αμέσως μετά την εκλογή του, θα είναι να καταθέσει μέσω ΕΣΠΑ, μελέτη για την κατασκευή μίνι δικτύων μεταφοράς φυσικού αερίου από τον κεντρικό αγωγό ΤΑΠ προς την περιφέρεια ώστε να τροφοδοτείτε άμεσα και φθηνότερα η ευρύτερη περιοχή. Ακόμη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι θα αναλάβει την ενημέρωση και τον συντονισμό του επιχειρηματικού κόσμου ώστε να προχωρήσουν όλες εκείνες οι διαδικασίες με τις οποίες θα μπορέσουν οι τοπικές επιχειρήσεις να αναλάβουν κομμάτια του έργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα