Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Τι να κάψουµε στα τζάκια, κύριε Μανιάτη µου; Το νιώθω το άγχος για την υγεία των κατοίκων της επικράτειας από πλευράς υπουργείου Περιβάλλοντος. «Βουνό το δίκιο σας, κύριε Μανιάτη µου, ότι άγχεστε όλοι για την υγεία των πολιτών».

Πώς να ζεσταθούµε όµως; Ετσι όπως πάει, ή µε βεντούζες ή µε εντριβές. ∆εν µου έρχεται εύκολα κάτι άλλο. Αν και είµαι ανοικτή σε εναλλακτικές προτάσεις, θα ήθελα µε όλο το θάρρος του ότι δεν γνωριζόµαστε από κοντά να σας αποκαλύψω ότι:
Καταρχάς να το ξέρετε, τον προηγούµενο χειµώνα και τον προ-προηγούµενο, τα περισσότερα σπίτια απέκτησαν πολλά καντήλια.
Ο

πρώτος λόγος για να τα «ρίχνουν» στους συναδέλφους σας, αδιακρίτως χρωµάτων, και δευτερευόντως για να ξεµουδιάζουνε οι χούφτες µας από το κρύο.
Στα τζάκια, όσοι είχαµε, ρίξαµε τα πάντα. Από εφηµερίδες, περιοδικά, βιβλία, κουρτίνες (τους εκδικηθήκαµε όλους τους πρώην, όχι βάφοντας κουρτίνες στο χρώµα που µισούσαν, τις κάψαµε χορεύοντας «η ζωή εδώ τελειώνει» όχι από νταλκά, αλλά για να ιδρώσουµε), κοιµηθήκαµε σε υπνόσακους µε σκούφους χιονιού και πέντε-πέντε στα κρεβάτια...
Τώρα, που δεν θέλετε να καίµε τις κουρτίνες, τα κατωσέντονα, τη Βίβλο, την εγκυκλοπαίδεια «∆οµή», τις φωτογραφίες της οικογένειας, τα σκουπίδια, µε το εξαιρετικό κίνητρό σας να παραµείνουµε υγιείς, χίλια συγγνώµη και πάλι, αλλά έχετε εσείς στον κύκλο σας υγιή ενήλικα;

Λάτρης της Rihanna


«Μου αρέσει η Rihanna όταν βγαίνει µε εσώρουχα», δήλωσε ο Κώστας Μαρτάκης και έγινε είδηση η αναφορά του. Εγώ όµως προφανώς δεν καταλαβαίνω πού είναι η είδηση εδώ. Αν δήλωνε ο άνθρωπος ότι του αρέσει ο Βενιζέλος µε εσώρουχα, να καταλάβαινα την ανάδειξη, αλλά τώρα, επειδή δήλωσε ότι του αρέσει η Rihanna; Θα µου πείτε ότι την περισσότερη αιθαλοµίχλη την έχουµε παραγάγει οι δηµοσιογράφοι. Τα κάψαµε και τα κιλίµια και τα ριχτάρια και τα µυαλά µας µε όλα όσα διαχειριζόµαστε. Το υπαρξιακό πρόβληµα του Μαρτάκη είναι όµως να µη µείνει στάσιµος ρεπερτοριακά µέχρι τα 40, για να τραγουδάει το «mamacita»! Για να σχεδιάζει τα 40 ο Μαρτάκης και το ρεπερτόριό του, τότε σηµαίνει ότι έχει λύσει το πού θα βρει τα καύσιµα για να φτάσει σε αυτή την ηλικία. Και αν όντως συµβαίνει αυτό, τότε βρήκαµε τον πρώτο Ελληνα µε στόχο δεκαετίας. Aυτό είναι είδηση! Του εύχοµαι να ερµηνεύσει άµεσα το «My way» του Σινάτρα µε συµφωνική ορχήστρα.

Η Νατάσα ξαναχτύπησε


«Είµαι ντίβα και αλητάκι», δήλωσε η ηθοποιός Νατάσα Καλογρίδη. Εγώ, η lady Nana, αν δηλώσω ότι είµαι «ένα ροµαντικό σπουργίτι, που ψάχνει για φωλιά», θα «τρέξει» σαν είδηση; Και σας απαντώ. Οχι, γιατί εγώ, κούκλες µου, δεν παίζω στις «Φόνισσες». Τι ρωτήσατε; Πώς είναι το έργο; Παιδιά, αν είστε «περήφανοι» στ’ αφτιά, να πάτε, αν όχι, βάλτε ωτασπίδες! Φίλοι που πήγανε φύγανε στο διάλειµµα γιατί δεν άντεχαν τα ουρλιαχτά!


Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας...


-Ο Θάνος Καληώρας δήλωσε ότι ο χωρισµός µε την Τζέσυ Παπουτσή ήταν «επίπονη διαδικασία». ∆εν είµαι καθόλου βεβαία αν και η Τζέσυ Παπουτσή θυµάται πια τον χωρισµό, αλλά για να το δηλώνει εκείνος… Μα έχουν χωρίσει πριν γραφτεί η «Λάµψη», νοµίζω... Παιδιά, ό,τι έγινε πριν παραγράφεται.



-Νοµίζω ότι, ενδυµατολογικώς, αν διαγωνιζόντουσαν η Ανγκελα Μέρκελ και η Μαρία Σπυράκη στο «Νext Τop Μodel», θα ισοβαθµούσανε στις επιλογές σακακιών.

-Εξαιρετική έρευνα που διάβασα στα parapolitika.gr.
(παρακαλώ, κύριε εκδότη, να εκτιµήσετε ότι εντρυφώ στα µέσα του συγκροτήµατος ως παραδοσιακό σπασικλάκι) «Πες µου τι εσώρουχα φοράει, να σου πω ποιος είναι».

-Κυρίες µου, να µπείτε στο site µας να διαβάσετε ότι αν εκεί που πάτε να µπαλαµουτιαστείτε δείτε, σύµφωνα µε την έρευνα του parapolitika.gr, να φοράει µποξεράκι µε τον Γκούφη, είναι, λέει η έρευνα, πάντα «µαµάκιας».

Παρέα µε τον Γιάννη


Κύριε Στουρνάρα µου, να πιούµε µία πίνα κολάτα παρέα; Θέλω κάποιος να µε ενηµερώσει για το ζώδιο του Γιάννη Στουρνάρα. ∆εν ξέρω αν είναι ψάρι, µε πολλούς πλανήτες στον Υδροχόο και ωροσκόπο Σκορπιό, όπως εγώ, αλλά έµαθα ότι ψάχνει να βρει 1,3 δισ. ευρώ. Επειδή ενδελεχώς ακούω τη Λίτσα Πατέρα, αν ανήκει σε ζώδιο του νερού, χαΐρι δεν θα βρούµε εύκολα. ∆έκα χρόνια τώρα µας χτυπάνε αλύπητα, γι’ αυτό και οι µαύροι κύκλοι γύρω από τα µάτια. Το τι σας συµπονώωωωωωωω δεν λέγεται… 1,3 δισ. ευρώ εσείς, κάτι χιλιάρικα εγώ και οι κολλητές µου, θέλετε να κάνουµε παρέα; Μας αρέσουν τα ταξίδια, το λευκό, παγωµένο κρασί και ο κινηµατογράφος.

Το spa και η Ελένη


Η Ελένη Μενεγάκη πήγε σε spa στη δυτική Φθιώτιδα. Η είδηση δεν γράφει ακριβώς τον τόπο, αλλά ή στην Υπάτη ή στα Καµένα Βούρλα. Τέλεια είναι εκεί, έχει και κάτι ταβέρνες για κοψίδια στη Μακρακώµη, στον Σπερχειό, έξω από το Λιανοκλάδι, τέλειες! Αλήθεια, τι καίει στο τζάκι η Ελένη; Οχι «απαγορευµένα» πάντως, οπότε γλυτώνει το τζακόµετρο. Την ίδια ώρα, το δίληµµα για µας είναι: να τα τινάξουµε από την αιθαλοµίχλη, από τα ληγµένα ψυχοφάρµακα που έπαιρνε η θεία Σοφία, να τρώµε πιπεριές καυτερές πίνοντας ρακόµελα, ώστε να µας βρει το ξηµέρωµα ντίρλα µε καούρες; Τι εναλλακτική προτείνετε, κ. Μανιάτη µου, για να µην αυτοκτονούµε µε το γκάζι ανοικτό, που τραγούδαγε η Βίσση κάποτε και που δεν θα είναι από καψούρα; Πριν θέσετε το µέτρο του τζακόµετρου, καταµετρήστε τους υγιείς συµπολίτες µας. Τώρα που κλείνουν και τα ψυχιατρεία; Τώρα που συζητείται και το θέµα µε την πρώτη κατοικία; Α, τώρα που έγραψα για πρώτη κατοικία, αποκαλύπτω όλη την αλήθεια για τα σπίτια µας. Είµαι βεβαία ότι δεν κινδυνεύουν οι πρώτες κατοικίες εκείνων που έχουν τρία παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο κατά σειρά γέννησης (Υδροχόος - Ταύρος - Παρθένος). Το σπίτι όπου µένουν είναι 85 τετραγωνικά, χωρίς τζάκι και χωρίς φούρνο µικροκυµάτων, όπου το µόνο κατοικίδιο είναι µια χελώνα αγνώστου φύλου, όπου οι γονείς είναι άνεργοι τουλάχιστον δύο χρόνια, µε αποτέλεσµα τα παιδιά να τρέφονται µε βολβούς, και ξέρουν ν’ απαντήσουν σ’ ένα ερωτηµατολόγιο που αφορά «ποια ονόµατα έχουν τα παιδιά της Ελένης Μενεγάκη και το αγόρι της Ναταλίας Γερµανού».

Keywords
Τυχαία Θέματα