Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Καλά, στην Ελλάδα Charlie (Σαρλί) δεν είμαστε, αλλά kouli (κoυλοί) ναι! Κατ’ αρχάς, να συγχαρώ τους έχοντες την ευθύνη της σκηνοθεσίας στην καμπάνια του πρωθυπουργού. Το γεγονός ότι απέναντι από το Καλλιμάρμαρο παίζουν μπάλα παιδάκια είναι τόσο πραγματικό όσο το ζευγάρι που ξυπνάει το πρωί και εκείνη είναι ντυμένη σαν την κυρία Κλούνεϊ, τα παιδάκια, καθαρά και χαρούμενα, πίνουν χαμογελαστά γάλα, ο σκύλος είναι πιο άσπρος και από το βαμβάκι και εκείνος, πριν

δέσει τη γραβάτα του, τη φιλάει στο λακκάκι του λαιμού, τρώγοντας φιστικοβούτυρο σε ψωμί.

Προσωπικώς, καταλαβαίνω να επικεντρωθεί η επικοινωνιακή καμπάνια της Ν.Δ. στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, αλλά το σενάριο μοιάζει τόσο «φυσικό» όσο και τα δόντια του Αλέξανδρου Πετρίδη.

Απορίες σεναριακού τύπου: 1. Πώς είναι δυνατόν ένα παιδάκι που το λένε Νικόλα και παίζει μπάλα, λέμε τώρα, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας να έχει έναν μπαμπά φτωχό; 2. Πώς είναι δυνατόν να συναντάς τον πρωθυπουργό σε έναν δρόμο της Αθήνας έτσι, ξαφνικά; Το σποτάκι του Αλέξη Τσίπρα, σε μια εντελώς διαφορετική λογική, αναδεικνύει τη μεγαλοπρέπεια της μιζέριας των τελευταίων πέντε χρόνων, με σύνθημα «Η Ελλάδα προχωράει με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη, Δημοκρατία… Η ελπίδα έρχεται». Ναι, κάτι σαν τον Αϊ-Βασίλη, δηλαδή, ενώ ο Αλέξης είναι ικανός να τον γυρίσει πίσω παραμονές εκλογών.


Τρεις κυρίες, τρεις πρεμιέρες

Τη Δευτέρα, η Ολγα Τρέμη ξανακάθησε στην κεντρική καρέκλα του Δελτίου του Μεγάλου Καναλιού, η Ελλη Στάη ξεκίνησε την εκπομπή της στον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, αμέσως μετά τον «Πολιτικό καφέ» με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, και η Ειρήνη Νικολοπούλου (φωτ.) ξεκίνησε την παρουσίαση του κεντρικού Δελτίου της ΝΕΤ… Μην μπερδεύεστε, ΝΕΤ σημαίνει Νότιος Ελληνική Τηλεόραση, η οποία θα μεταδίδει 6-7 κάθε απόγευμα τα «Νέα της Καλαμάτας».

Το σημαντικό παρασκήνιο πριν ξεκινήσει το Δελτίο του Μega με τη νέα σύνθεση και ενώ είχε προηγηθεί ένα διήμερο συνεχών συσκέψεων, για να λυθούν θέματα εμπλοκών μεταξύ των πρωταγωνιστών, είναι ότι οι εργαζόμενοι στο κεντρικό κτίριο του Μεγάλου Καναλιού είδαν να καταφθάνουν δεκάδες κούτες με γλυκά! Ο Νίκος Στραβελάκης επέλεξε, λοιπόν, για το γούρι, να κεράσει τρουφάκια όλους τους εργαζομένους, σε ποσότητες τέτοιες, που πιθανόν να έφθαναν για να κεράσει και όλους τους νοσηλευτές του «Ερρίκος Ντυνάν», που είναι δίπλα. Η δομή του Δελτίου, πάντως, την πρώτη μέρα προβολής του μοιάζει να έκανε στροφή 180 μοιρών, σε σημείο που παθαίνεις vertigo. Θέμα που αφορούσε τον Αντώνη Σαμαρά «έπαιξε» το 28ο λεπτό! Από το ένα άκρο, στο άλλο… Βέβαια, πέρασε πρώτο σε τηλεθέαση την πρώτη μέρα προβολής, αλλά… ακόμη είναι νωρίς.


Trendy εμφάνιση


Η Χριστίνα Κοραή, στην εκπομπή «Ακραίως», με τον Τάκη Χατζή και καλεσμένο τον Πάνο Καμμένο, ήταν εξαιρετικά τηλεοπτικά ντυμένη. Κίτρινο σακάκι και νύχια βαμμένα με το πιο trendy χρώμα του χειμώνα, μπλε-μωβ! Η τηλεθέαση τινάχτηκε στα ύψη για το κανάλι του ΣΚΑΪ στην ώρα 11-12, σκαρφαλώνοντας στο 20,5%. Παρατηρήσεις: Ο Πάνος Καμμένος πήρε κιλά τις γιορτές και γι’ αυτό το κουμπί του πουκαμίσου στον λαιμό δεν έκλεινε. Το κοντρόλ πρέπει να ρυθμίσει την εικόνα, καθώς ο συνεργάτης του Τ. Χατζή και δημοσιογράφος, Γιάννης Καρακατσάνης, εμφανίστηκε ως έγχρωμος αλλοδαπός, σε βαθμό οι ανυποψίαστοι τηλεθεατές να νομίζουν ότι η εκπομπή ήθελε να στείλει με αυτό τον τρόπο μήνυμα εναντίον των φυλετικών διακρίσεων.

Εξαντλήθηκαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»

Amber alert για την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το προηγούμενο Σάββατο. Ο περιπτεράς της γειτονιάς μου στην πλατεία Κονίτσης, στου Παπάγου, μου αποκάλυψε ότι για πρώτη φορά έδιωξε περισσότερους από 100 πελάτες που αναζητούσαν τα «Π», ενώ χρειάστηκε να τηλεφωνήσει ο ίδιος σε επτά διαφορετικά περίπτερα της περιοχής για να την εξασφαλίσει για τους «καλούς πελάτες», προσθέτοντας ότι ετοιμαζόταν (ο περιπτεράς) να μου τηλεφωνήσει σπίτι μου! Είχα της προηγούμενης εβδομάδας και με χαρά την πουλούσα ως συλλεκτικό κομμάτι 1.000% πάνω από την τιμή πώλησης. Αν ήθελαν να υπογράψω και τη σελίδα μου δε… ου-ου-ου. Θα πάρω τσάντα σαν και αυτές που υπολήπτεται η Φωτεινή Πιπιλή.

Κερδίζουν το κοινό


Και τώρα, αναγνωστάρια μου, δύο επισημάνσεις για παρουσιαστές τηλεοπτικών εκπομπών διαφορετικών καναλιών. 1) Γιατί Ελένη είναι μόνο μία! Πέρασα δύο ώρες στον καναπέ δίπλα της και το μόνο που δεν ένιωσα ήταν ότι βρισκόμουν σε τηλεοπτικό πλατό. Ο ελενίστικος τρόπος που διαθέτει αυτή η γυναίκα είναι unique και, τελικά, καταλαβαίνω όσο περνάνε τα χρόνια γιατί τη θέλει το κοινό, ακόμη και αν τη βλέπει να χασμουριέται. Αποτελεί για πολλές την προβολή της ζωής που θα θέλανε να κάνουν και δεν μπόρεσαν ποτέ. 2) Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου. Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του «Ε», που έγινε στο «Ποσειδώνιο» ήταν οι παρουσιαστές της βραδιάς! Ηταν καταπληκτικοί και οι δύο. «Εδεσαν» τόσο καλά, αυτοσχεδιάζοντας, που και μετά την επιτυχία της εκπομπής τους, προτείνω να σκεφθεί το κανάλι να τους αξιοποιήσει στην καθημερινή πρωινή ζώνη. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί τηλεοπτικό δίδυμο που να «δένει» τόσο καλά. Η Καραβάτου και ο Κατσούλης το πέτυχαν σε σημείο που μετά τον Φώτη και τη Μαρία να καλωσορίζω την είσοδο ενός νέου τηλεοπτικού διδύμου. Μπράβο και στους δυο σας.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστινα κοραη hot, χριστινα κοραη hot
Τυχαία Θέματα