Οι (παρα)αμονταριστες σκέψεις μου!

Χαρμόσυνες οι εξελίξεις για όλους τους εμπλεκόμενους με τα πολιτικά, καθώς στις 17 Δεκεμβρίου θα γίνει η πρώτη ψηφοφορία για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και 23 Δεκεμβρίου η δεύτερη. Και ανάμεσά τους το εορταστικό τετραήμερο της «Athens Erotic Art». Επειδή αρχίζουνε πολλά «κοινωνικά», ιδιαίτερα για τεχνικούς και δημοσιογράφους, μέσα στις γιορτές, μήπως να προφασισθούμε αύριο «παίζοντας» ότι είναι Χριστούγεννα; Δεκάξι μέρες πριν, δεκάξι μετά... Σιγά το θέμα. Πόσοι συνάδελφοι έχουν απομείνει να δουλεύουν; Αντίδωρο

να τους κόψεις, δεν φτάνουν...

Αρα, να μαζευτούμε, να τραγουδήσουμε τα κάλαντα όλοι μαζί, γιατί μετά τις 17 με τα γεγονότα... ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ. Αναγνωστάρια μου, έμοιαζε απίθανο, αλλά συνέβη. Βρέθηκε άνθρωπος που ξεφτίλισε ακόμη και την έννοια της απεργίας πείνας! Γιάννης Μιχελογιαννάκης! Επιασε έναν υπνόσακο, άραξε στο Σύνταγμα ανάμεσα στους Σύρους, ανέβαζε selfies στα social media, αισθάνθηκε για δευτερόλεπτα «Σάκης Ρουβάς» όταν είδε τα κανάλια απέναντί του και συμπεριφέρθηκε (προφανώς γιατί δεν ήταν έτοιμος για τη διαχείριση δημοσιότητας) σαν τη Ναόμι Κάμπελ... Που σημαίνει άτσαλα. Πήγε να πιει το φραπέ του στην παραδίπλα καφετέρια! Αλλωστε, ο ίδιος αλλάζει πολιτική παράταξη με τη συχνότητα που κάποτε κάναμε συντήρηση στους καυστήρες πετρελαίου. Συμπέρασμα: Με την πρώτη μπόρα, έτρεξε σε καφετέρια, με τη δεύτερη θα τον βρούμε στον «Θανάση» να τρώει εξοχικό.

Μίλησε περισσότερο η Ελενα
Στο πρωινό του μεγάλου καναλιού, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, από τις οκτώ και μισή έως τις δέκα παρά, η κουβέντα αφορούσε την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που θα γίνει στις 17 του μηνός. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι κυρίες Ελενα Κουντουρά και Λιάνα Κανέλλη. Νομίζω ότι η συγκεκριμένη εκπομπή αποτελεί ντοκουμέντο τηλεοπτικό για τρεις λόγους. Ο πρώτος, ότι η Λιάνα μίλησε λιγότερο απ’ όλους, ο δεύτερος ότι η Ελενα Κουντουρά μίλησε, αν και άρρωστη κατά δήλωσή της, ξεπερνώντας σε διάρκεια τον Γιώργο Παπαδάκη (ο οποίος την Κυριακή ήταν καλεσμένος μαζί με την Τρέμη και τον Βορίδη στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ) και ο τρίτος ότι η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων όσο μεγαλώνει και για έναν ακατανόητο λόγο, αν και υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα, διεθνούς αναγνώρισης top models, μοιάζει και στη Σοφία Βούλτεψη και στην Κατερίνα Παπακώστα.

Και τώρα, αναγνωστάρια μου, μία δήλωση που σόκαρε. Είναι του πατέρα του Νίκου Ρωμανού, ο οποίος μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό και έχοντας γνώση ότι το παιδί του βρίσκεται σε οριακή κατάσταση υγείας, σύμφωνα με δήλωση της ομάδας των συνηγόρων του είπε δημοσίως ότι: «Η εξέλιξη της υγείας του παιδιού μου είναι ευθύνη της κυβέρνησης». Ποιας κυβέρνησης, βρε άνθρωπέ μου; Ενα χαμένο παιδί καμιάς κυβέρνησης δεν στοιχειώνει τα όνειρα, των γονιών του στοιχειώνει.

Ξεχωρίζει και σε αυτό
Τον Λάκη Γαβαλά, επειδή τον γνωρίζω περισσότερο από είκοσι χρόνια, ξέρω ότι δεν έχει αλλάξει, από την εποχή που είχε λεφτά πολλά μέχρι σήμερα, απολύτως τίποτα ούτε στην εμφάνισή του ούτε στον χαρακτήρα του. Ο Λάκης ντυνόταν, ντύνεται και προκαλεί, καθώς μετέτρεψε τον εαυτό του σε κινητή διαφήμιση της επιχειρηματικής του δραστηριότητας. Θυμάμαι ότι γυναίκες αγόραζαν από εκείνον δίνοντας λιγότερη σημασία σε ένα ρούχο Γκωτιέ ή Μπλου Μαρίν και περισσότερη στο ότι βρίσκονταν στον χώρο που είχε την υπογραφή του Λάκη. Επειδή το «πηγαινέλα του» στα αστυνομικά τμήματα γίνεται με τη μορφή «τικ», ο τρόπος διαχείρισης της πτώσης του δημοσίως είναι εξαιρετικά αντρίκειος. Για ακόμη μία φορά λοιπόν φανερώνεται ότι τα «παντελόνια» τα τιμούν οι πράξεις και όχι το ύψος του ρεβέρ.

Δημήτρης Παπανώτας (το αλάτι και το πιπέρι του «happy day»). Δεν νόμισα ότι είδα το τοπίο. Το τοπίο υπήρχε και δεν ήταν εικονικό. Ο Παπανώτας για τις ανάγκες της εκπομπής που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή παίρνει συνέντευξη από τη Μαντώ (τραγουδίστρια). Θα μου πεις πού είναι το παράδοξο. Πουθενά όσον αφορά στα πρόσωπα.Το ανατρεπτικό είναι το σκηνικό. Εχουν βγάλει έναν τριθέσιο καναπέ πάνω στην άμμο της θαλάσσης, στην παραλία της Βάρκιζας. Εξω από το παράθυρό μου λυσσομανάει ο βοριάς, εκείνοι συζητάνε με το κύμα να «σκάει» στην «πλάτη» του καναπέ.Προφανώς ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από τόοοοοοσα χρόνια στα πλατό όπου υποδέχεται Χριστούγεννα (το παίζω στανταράκι) στην αλλαγή του χρόνου θα φάει, αντί για γουρουνόπουλο, σφυρίδα γεμιστή.

Και οι δύο είναι υπέροχοι
Τάκης Τρακουσέλλης - Τάκης Πουρναράκης (γνωστοί στο πανελλήνιο ως Τάκηδες). Κατάφεραν να ξεπεράσουν τον νόμο της βαρύτητας από την εκπομπή τους, που μεταδίδεται απόγευμα από τον ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1. Καλεσμένη η γυμνάστρια Χριστίνα Πάζιου και (οι Τάκηδες) καταφέρνουν να «τετραγωνίσουν τον κύκλο». Προκαλούν την υπέροχη γυμνάστρια να μας παρουσιάσει (υπενθυμίζω, ραδιοφωνική είναι η εκπομπή) ασκήσεις για ανόρθωση γλουτών και ενδυνάμωση τετρακεφάλων... Ας είναι καλά τα παιδιά. Δεν είναι τυχαίο που οι συγκεκριμένοι είναι υπέροχοι. Γιατί; Γιατί το εκλεπτυσμένο χιούμορ είναι τόσο σπάνιο όσο και το να βρεις σε φούρνο λάστιχο ποτίσματος.


Ενα εθνικό... θέμα λύθηκε
Κατερίνα Καινούργιου (όμορφη και κατατρεγμένη). Ευτυχώς που ένα-ένα τα εθνικά θέματα διευθετούνται. Μπορεί η συνάντηση Σαμαρά - Νταβούτογλου να ολοκληρώθηκε με το συμπέρασμα ότι συμφώνησαν πως διαφωνούν, όμως στο εθνικό θέμα που αφορά «Μίλησε στο τηλέφωνο η Κατερίνα Καινούργιου με τη Μαρία Ηλιάκη» υπήρξε εξέλιξη. Η Κατερίνα σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους είπε: «Ναι, και μηνύματα ανταλλάξαμε και μιλήσαμε στο τηλέφωνο». Το αναδεικνύω γιατί γνωρίζω τη βαριά αγωνία σας και γι’ αυτό το μεγάλο ζήτημα. Ευτυχώς που διευθετείται το θέμα «τηλεφώνησε, δεν τηλεφώνησε», γιατί ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης θα έσπευδε να συμπεριλάβει ΚΑΙ τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων Καινούργιου - Ηλιάκη στην ατζέντα εκείνων που τον οδήγησαν σε απεργία πείνας δύο ημερών.


Και τώρα, αναγνωστάρια μου, κάτι σημαντικό για το τέλος. Η Μιμή Ντενίση (μία από τις μόνιμες φαντασιώσεις του Λάκη Λαζόπουλου) έδωσε συνέντευξη στον Αντώνη Λουδάρο για την εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» και είπε: «Εχω αγαπήσει πολύ και έχω συρθεί στα πατώματα. Τέρατα έχω κάνει. Και πόρτες έχω σπάσει. Αλλά δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ, γιατί δεν είμαι ζηλιάρα. Τόσο, που με ζήλευαν, δεν προλάβαινα να ζηλέψω κι εγώ». Το πόσο με λύτρωσε η δήλωση της Μιμής δεν φαντάζεστε! Οχι τίποτ’ άλλο, αλλά απενοχοποίησε την «κιτσιά» στον έρωτα. Ετσι είναι ακριβώς. Δεν μπορεί να διεκδικείς το αντικείμενο του πόθου σου κυριλέ και με υφάκι (Ντίνα Κώνστα στους «Δύο ξένους»). Από τη στιγμή μάλιστα που η Μιμή έχει «σπάσει» πόρτα... ως Μιμή Ντενίση, όλες δικαιούμαστε χουλιγκανισμούς, όπως «χτυπάς και δεν σου ανοίγει;».

Keywords
σκεψεις, ανεξαρτητοι ελληνες, λακης γαβαλας, ψηφοφορία, athens, art, Χριστούγεννα, πασχα, απεργια, συνταγμα, media, σημαίνει, πετρελαιο, ελενα, κανελλη, top, models, μπλου, τικ, happy, παραπολιτικα, σαμαρας, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια υπα, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργιες αυριο, απεργιες σημερα, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, δωρο πασχα, θεματα πανελληνιων, νικολετα ρωμανου, η φιλη της κορης μου, απεργια ταξι, κυβερνηση εθνικης ενοτητας, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, πασχα 2012, δωρο πασχα 2012, αλλαγη ωρας 2012, Ημέρα του παιδιού, Καλό Πάσχα, αλλαγη ωρας 2013, ητανε μια φορα, παραπολιτικα, καλαντα, ρωμανου, το θεμα, γνωση, θεμα, ονειρα, τηλεφωνο, υψος, αγωνια, αλατι, ανθρωπος, ατζεντα, βρισκεται, γεγονοτα, γινει, γινεται, γκωτιε, δηλωση, δηλωσεις, ελενα, ειπε, εννοια, εμφάνιση, εξελιξη, εποχη, ευθυνη, εικοσι, διαφημιση, καυστηρες, κυμα, λεφτα, λιανα κανελλη, λογο, μιμης, μηνυματα, μιμη ντενιση, μπλου, μορφη, μαρια, οκτω, παιδι, παιδια, πιπερι, υπογραφη, πορτες, πορτα, πρωινο, σφυριδα, συντηρηση, σοφια, συχνοτητα, τριτη, φορα, χιουμορ, χριστινα, ψηφοφορία, δημητρης, εξοχικο, εθνικο, εθνικα θεματα, ιδιαιτερα, κυριακη, λακης, media, μια φορα, models, μοιαζει, σημαίνει, τρωει, top, θεματα, υγειας, υπεροχη
Τυχαία Θέματα