Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Αναγνωστάρια μου, θα ξεκινήσω με διαπιστώσεις. Ο καιρός περνάει κλιμακτήριο, ε; Σε παρακαλώ, δέξου το, γιατί δεν μπορεί εγώ από εδώ που εκπέμπω (προάστιο Παπάγου - Αθήνα - Ελλάδα) να νιώθω ότι τα περιστέρια θα μεταλλαχθούν σε παπαγάλους και εσύ να μη με συμπονάς. Κάθε μέρα, οι τέσσερις εποχές χωρίς Βιβάλντι ένα πράγμα. Τα έχω δει όλα: Λάσπη - υγρασία - ζέστη - μπουρίνι - σύννεφα χωρίς βροχή, ήλιο με καταιγίδα.

Στην Ελλάδα

του Μνημονίου και ο Ιούνιος θέλει βαλεριάνα για να παίξει τον ρόλο του. Δύο τονάκια σκόνη φτάσανε στον τόπο μας. Μόνο οι αναθυμιάσεις, σε συνδυασμό με ζέστη, υγρασία και κάτι πληροφορίες για περικοπές εφάπαξ, η συμπεθέρα της θείας Ασημούλας δεν ήθελε πολύ να προβάρει μπικίνι μπραζίλιαν στον καθρέφτη.

Αν το κεφάλι είναι βαρύ, η σκέψη αργεί και οι λέξεις σέρνονται. Αφού συνειδητοποιήσουμε ότι εισπνέουμε αναθυμιάσεις δύο τόνων άσπρης σκόνης, θα μπορέσουμε να κρίνουμε λιγότερο αυστηρά δηλώσεις και πράξεις αγαπημένων την εβδομάδα που πέρασε. Με συμπάθεια, λοιπόν, στην Ολγα Τρέμη. Γιατί και αυτή η γυναίκα την ίδια τοξινωμένη ατμόσφαιρα αναπνέει, την ίδια με μένα και με σένα, αναγνώστη μου, και αντί να προσφωνήσει τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ως Παναγιώτη Κονέ, τον βάφτισε Παναγιώτη Κορέ. Να το ξεχάσουμε προτείνω, γιατί παραζαλιστήκαμε την τελευταία εβδομάδα ε;;

Πάντα με συμπάθεια


Συνεχίζοντας το παραπάνω θέμα για δηλώσεις και πράξεις αγαπημένων την προηγούμενη εβδομάδα, θα σας αναφέρω και αυτό. Με συμπάθεια πάντα και στην Τζένη Μπαλατσινού. Η οποία είχε καλεσμένο τον Κώστα Καραφώτη. Μόλις κάθησε και βολεύτηκε ο άνθρωπος στην καρέκλα απέναντί της... του είπε χαμογελώντας: «Φώτη μου (!!!), σκίζετε στη Θεσσαλονίκη ε;;;». Εκείνος απάντησε κανονικά αυτοσυστηνόμενος. Τι έκανε η Τζένη; «Διπλώθηκε στα γέλια».
Και τώρα ξανά η Ολγα Τρέμη. Με αφορμή την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού, πριν «πασάρει» ένα βίντεο, μας ενημέρωσε: «Ας πάμε να δούμε τι είδε ο Γιαπωνέζος». Σου έχω και καλύτερο όμως, με τον Βασίλη Κικίλια. Είναι οι μέρες που «παίζει» η ιστορία με τις υποκλοπές. Οπως πολύ καλά γνωρίζεις, αναγνώστη, στη χώρα ποτέ δεν έχει τεθεί θέμα παρακολούθησης κάποιου από κάποιον άλλο. Το ξεκαθαρίζω, γιατί εσύ μπορεί να είσαι διεστραμμένος και να νομίζεις ότι υπάρχουν μερικοί σαν και σένα που θέλουν να ακούσουν τι κουβεντιάζει το ζευγάρι στο διπλανό διαμέρισμα όταν πέφτει στην καριόλα (σ.σ. το διπλό κρεβάτι) ή ακόμη πιο διαστροφικοί, που γουστάρουν να ακούνε τι κουβεντιάζει ο Βενιζέλος με τον Σαμαρά. Τον ρωτάνε λοιπόν οι δημοσιογράφοι: «Εχετε κάποια πληροφόρηση ότι γινόντουσαν υποκλοπές;». Και απαντάει: «Δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή μου κάτι τέτοιο».
Φταίω εγώ που με γαργαλάνε τα ωραία μου δάχτυλα να γράψω το σχόλιο τώρα;;; Μα τόσο σπιρτόζικα δεν απαντάει ούτε ο Μανώλης Καψής, υπουργέ μου (τον καιρό που έκανε συνταρακτικές σχολιαστικές παρεμβάσεις από τα παραθύρια του δελτίου του μεγάλου καναλιού).

«Ανάβει φωτιές»


Καλέ, γιατί δεν ηρεμείτε λίγο οι Συριζαίοι; Αυτοί, να μου το θυμηθείτε, δεν αντέχουνε τα καλά ποσοστά... Αντί να ηρεμήσουνε, αντί να πάνε για κανένα ούζο με χταποδάκι, κάθονται και συνεδριάζουν από το πρωί έως τη νύχτα, με τον Αλέξη να σημειώνει σε ένα χαρτί από το πρωί στις 9 έως τη νύχτα στις 11 όλα όσα του μοιάζουν ενδιαφέροντα στις ομιλίες. Γιατί δεν φεύγετε για μπάνια, αντί να στέλνετε σημειώματα οι μεν στους δε;... Σημειώματα που πριν τα διαβάσουν οι αποδέκτες, έχουν γίνει φεϊγβολάν... έξω από τη «Λυκόβρυση»; Στη ΔΗΜ.ΑΡ., που έχει γίνει μμμμ.... ρημάδ, το εργάκι θυμίζει «Τόλμη και γοητεία». Εκεί τα έχουν όλα: Ιντριγκες, προδοσίες και ερωτικά σκάνδαλα. Και τώρα, το σταυροπόδι που ανάβει «φωτιές στις γειτονιές». Το διαθέτει η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου, η οποία είναι και ωραία αλλά και «μοιραία» (σύμφωνα με τις πληροφορίες), αλλά και πολύ κομψή. Κάνει ενδυματολογικές επιλογές που αναδεικνύουν το ψηλόλιγνο σώμα της.

Ψήφος και φασίνα


Γιατί η οικιακή βοηθός της Βανέσας ψήφισε Σπυράκη. Η Βανέσα, καταρχάς, είναι μια φίλη μου πολυάσχολη. Ανήκει σε εκείνη τη μειονότητα που διατηρεί οικιακή βοηθό. Η βοηθός της Βανέσας λοιπόν ψήφισε τη Μαρία Σπυράκη.
Η Βανέσα λοιπόν, καθώς φίλη μου, ρώτησε την κυρία «γιατί ψήφισε τη Σπυράκη» και εκείνη (η οικιακή βοηθός) απάντησε: «Μα γιατί είναι γνωστή». Δηλαδή, αν στο ίδιο ψηφοδέλτιο είχε κατέβει ο Τάκης Ζαχαράτος... άσε, δεν τον γράφω τώρα, για να μη μου ρίξετε τον καφέ πάνω μου και έρθω και γίνω πλισέ. Και τώρα κάτι άλλο: Μπογιατίσματα και φασίνα στο υπουργείο Ανάπτυξης. Μαζί με Δένδια στο υπουργείο μπαίνανε και μπογιατζήδες. Εχουν βαφτεί και «φρεσκαριστεί» τα πάντα σαν να επρόκειτο περισσότερο για επιχείρηση «απολύμανσης» παρά «καθαρισμού». Εμ, από την Παναγιώτη Κανελλόπουλου (Κατεχάκη το παλιό) στην Μπίχλα της Πλατείας Συντάγματος... έχει διαφορά. Τα στόρια πάντως κάθε μήνα θέλουν πλύσιμο, γιατί πιάνουν «μάκα».

Μόδα και στυλ


Εμαθα τα νέα της Prada από τον Δήμο Βερύκιο. Σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Happy day» στον Αλφα, ο Δήμος Βερύκιος, αφήνοντας τους συνεργάτες της εκπομπής αμήχανους, ανακοίνωσε τα νέα μοντέλα που λανσάρει ο διάσημος ιταλικός οίκος. Παντελόνια για γυναίκες και άντρες, τα οποία έχουν ακριβώς το ίδιο κόψιμο στην περιφέρεια κυκλοφορούν, είπε, και από τη συγκεκριμένη φίρμα. Αυτή η είδηση συγκλόνισε την τηλεοπτική παρέα, καθώς όλοι πρώτη φορά μαθαίνανε για την τάση unisex. Ο Δημήτρης Παπανώτας, μάλιστα, κοιτούσε κατά τη γνώμη μου διερευνητικά την Κατερίνα Καραβάτου, που ήταν καλεσμένη εκείνη τη μέρα. Προφανώς ήθελε να μάθει αν μπορούσαν να αγοράσουν ένα «συνεταιρικά», καθώς ο Δημήτρης χάνει και σε πόντους και σε βάρος κάθε εβδομάδα. Πληροφορίες επίσης θέλουν ο Τάσος Ρούσσος να κάνει ιδιαίτερα στον Δήμο Βερύκιο για θέματα μόδας και στυλ.
Και τώρα, σε πρώτο πλάνο το «σκαλπ» του Λυριτζή στον ΣΚΑΪ. Σκηνοθετικό είναι το θεματάκι, αλλά... είναι άκομψο για τον έναν από τους δύο παρουσιαστές-δημοσιογράφους. Νωρίς το πρωί ο Λυριτζής και ο Οικονόμου διαβάζουν τις εφημερίδες. Είναι απίστευτο. Με το που ξεκινάει ο Λυριτζής να διαβάζει, εμείς οι τηλεθεατές βλέπουμε στον δέκτη μας ένα ολοστρόγγυλο φεγγάρι... να «μασκάρει» τις εφημερίδες. Οχι, δεν είναι η Σελήνη. Είναι το ίδιο κεφάλι του κυρίου Λυριτζή, υπερμεγεθυμένο. Το «κεφάλι» του δημοσιογράφου μάλιστα εμφανίζεται και στο «κοντινό» πλάνο και στο γενικό, το ίδιο υπερπροβεβλημένο, έτσι ώστε, αν ο δημοσιογράφος έχει κάποια αγωνία να μάθει αν έχει ξεχαστεί μια τρίχα εκεί, να το μάθει βλέποντας το βίντεο μετά. Λίγο προσοχή στα πλάνα το 2014 μας χαλάει;

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας!

î Κατερίνα Στικούδη (είδωλο - τραγουδίστρια): Πήγε στα βραβεία MAD. (Αυτό δεν είναι είδηση) Είδηση είναι ότι έβαψε τα μαλλιά της και (συμπληρώνω εγώ) έσκισε τα ρούχα της. Γιατί ρούχο με μπούστο δεν το λες αυτό που φορούσε.

î Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε στο twitter μία ακόμη φωτογραφία με μπικίνι.

î Η Σίσσυ Φειδά (interior designer - παρουσιάστρια) έκανε ηλιοθεραπεία στo Καλό Λιβάδι, στη Μύκονο. Σε παρακάτω ομπρέλα ο Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο - ηθοποιός και πρώην σύντροφος της Αννας Βίσση) εμφανίστηκε με κόκκινο μαγιό.

î Η Κοντσίτα συμβιβάστηκε τελικά με 30.000 ευρώ για να εμφανιστεί στη Μύκονο, αντί για 70.000 που ζητούσε και τα σεντόνια να είναι λευκά!

Keywords
σκεψεις, ελενη μενεγακη, καιρος, αθηνα, ελλαδα, μνημονιο, ολγα, θεσσαλονικη, βενιζελος, σαμαρας, νέα, prada, happy, αλφα, στυλ, mad, twitter, μυκονος, εφημεριδες, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, madwalk, μπανιας, βραβεια mad, ξανα, ελενη, βιντεο, βαλεριανα, αλφα, γνωμη, γυναικα, ηθοποιος, θεμα, μαγιο, ρουχα, ρωτησε, σεληνη, τα νεα, φωτογραφια, mad, prada, αγωνια, ανθρωπος, απιστευτο, ατμοσφαιρα, αφορμη, βροχη, γινει, δαχτυλα, δημος, δηλωσεις, διπλο, ευρω, ειπε, εβδομαδα, ενδιαφεροντα, εποχες, εφαπαξ, ζεστη, υγρασια, ιδια, ιδιο, θυμιζει, καψης, κυρια, κοψιμο, μαλλια, μενεγακη, μοντελα, μαρια, νυχτα, παντα, ουζο, οικος, ολγα τρεμη, ολγα, ομπρελα, παμε, πρωι, ρολο, σεντονια, σισσυ φειδα, σωμα, στυλ, ταση, τασος, τζενη μπαλατσινου, φεγγαρι, φιρμα, φορα, αντρες, ανηκει, δημητρης, χωρα, ιδιαιτερα, ιουνιος, υπουργειο, κονε, κωστας φραγκολιας, κωστας, λεξεις, μπικινι, μυκονο, πληροφοριες, θεματα, βοηθος, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα