Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!


Ο Ελληνας, αναγνωστάρια μου, έχει σχέση με το μέτρο όσο η Ράνια Θρασκιά με το τραγούδι. Μια που είπε ο πρωθυπουργός «Βγήκαμε στις αγορές», το Μαράκι, η μαμά του κουμπάρου μου του Κυριάκου, άρπαξε το νεσεσέρ και τη βιζόν τη μάξι, σε χρώμα γκρι αρζάν, και άρχισε να επιχειρεί με εμμονή να κλείσει θέση στο καράβι για Ανδρο.
Μέχρι πριν από τη δήλωση του πρωθυπουργού έτρωγε ένα δίκιλο παγωτό βλέποντας «τούρκικα» από τη στεναχώρια της ότι δεν της «φτάνει» η σύνταξη.

Πέντε μέρες μετά τη δήλωση είχε πάει κομμωτήριο, είχε ακυρώσει τις μπιρίμπες, σετάριζε τα ρούχα, «μπούκωσε» το νεσεσέρ, πήρε τη βιζόν αγκαλιά και... άρχισε η περιπέτεια «να βρούμε θέση για τη μαμά».
Τέτοιος συνωστισμός για... Ανδρο, χρειάστηκε να κλαφτούμε πέντε για να φτάσει η βιζόν στο νησί… (Δεν το συζητάμε ότι το Μαράκι στα 75 της σάλπαρε με «βιδωμένη τη σκέψη να κάνει Επιτάφιο φορώντας τη βιζόν, καθώς οι φιλενάδες της θα ήταν εκεί). Οι Αθηναίοι, λοιπόν, με κάθε μέσο, φύγανε για παντού... κρατώντας ακόμη και βιζόν. Στην Αθήνα μείναμε καμιά εικοσαριά... Οι δρόμοι από Μεγάλη Πέμπτη θύμιζαν Δεκαπενταύγουστο και όοοοοοοοοοοοολοι αυτοί που λείπανε δηλώνουν ότι «τη βγάζουν δύσκολα» ε;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Ξεσηκώνει τους άνδρες



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, «γνωστή καλλονή», σύμφωνα με το apospasma.gr, «έχει βαλθεί», όπως γράφει το κείμενο, «να μη μας αφήσει σε ησυχία... Συχνά πυκνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες και προκαλεί αναστάτωση, ακριβώς όπως έγινε ανήμερα του Πάσχα, μιας και το μοντέλο γύριζε τη σούβλα φορώντας μόνο το baby doll της…». Θα κάνω μια ερώτηση, εκδότη. Νομίζω ότι θα με συμμεριστείς. Τι μπορεί να κάνει μια γνωστή καλλονή να ποζάρει δίπλα σε αρνί που ψήνεται σε ψησταριά, με ένα μαύρο baby doll και νύχια κόκκινα, «χτισμένα», που εκεί, αν μπει η πέτσα από το ψητό (στο νύχι εννοώ), βγαίνει μόνο με κατσαβίδι (τόσο μακρύ και τόσο γαμψό); Προφανώς για να «φτιαχτεί » ένα αγόρι... Για τι άλλο; Καύσωνα δεν είχαμε, ένα τζινάκι θα το είχε το κοριτσάκι να το φορέσει, την ψησταριά με τα αρνιά ντεκόρ για το WC δεν τις έχεις... Οσο εξτραβαγκάντσα και να είναι ο διακοσμητής... Αρα;;;;; Υπάρχει κάποιος που της έχει πει ότι τη φαντασιώνεται σαν ψήστη, να φοράει στρινγκ, τακούνι και καλτσοδέτα.... Εχεις άλλη απάντηση;
Και αν είναι έτσι... βρε Δήμητρά μου (που δεν σε ξέρω, κοπελάρα μου), είσαι τόσο καψούρα, να βάζεις το δαντελέ βρακί δίπλα στην ψησταριά, δείχνοντας ότι σε φτιάχνει το καμένο λίπος;;;;
Ε, βρε, πού είναι οι εποχές που εμείς οι μεγαλύτεροι... αρκούμασταν σε μια σαντιγί με κεράσι... («9 1/2 Εβδομάδες», θυμάστε ε;;;).

Εκανε τη διαφορά


Ο Μεγακλής Βιντιάδης απείχε από την κραιπάλη της κρεατοφαγίας το Πάσχα, γιατί στο φατσοβιβλίο «ανέβασε» φωτό όπου τρώγανε θαλασσινά, όπως κάνει μια κλασική ελληνική οικογένεια την Καθαρά Δευτέρα δηλαδή. Μεγακλή μου, σε «πάω», γιατί όλη αυτή η κατάσταση με τις σφαγές, επειδή «είναι Πάσχα», με φρικιάζει. Εχω να παραβρεθώ σε ψήσιμο και σούβλισμα αρνιού περισσότερο από 35 χρόνια.
Είδα, βέβαια, ότι οι χιλιάδες «διαδικτυακοί μου φίλοι» ανέβαζαν φωτογραφίες, ακόμη και σούβλα με αρνί και ένα κεφάλι ένθετο. Κοντινό πλάνο, μάλιστα, για να είναι βέβαιος ο ψήστης ότι θα το δούμε το «κιμπάρικο» του θέματος.

Ειδήσεις που τάραξαν τα τσάκρα μας...


î Στα τέσσερα και ξεβράκωτη η Ριάνα για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ. Να μου το θυμηθείτε ότι δεν τη στήσανε έτσι την κοπέλα γιατί είναι τσίπηδες στην παραγωγή. Επίτηδες το κάνανε, για να το δει ο κουμπάρος, να μου το πει, να το γράψω, να διαδοθεί, να γίνει μόδα, να έρθει το επόμενο, που θα το πάνε ένα βήμα πιο μπροστά και το οποίο βιντεοκλίπ θα λέγεται, όχι τσόντα...

î Υπέροχη μορφή στην τηλεοπτική πραγματικότητα ο κύριος Αρνιακός, που τον λατρεύω. Γιατί; Μας μιλάει για χιονοπτώσεις, ηλεκτρικές καταιγίδες, χαλάζι και γενικώς ακραία καιρικά φαινόμενα με χαμόγελο.

î Υπάρχει περίπτωση (πρόταση κάνω στον πρωθυπουργό) αυτά που θέλει να πει ο κύριος Στουρνάρας να τα κάνει ο Στουρνάρας, αλλά να μας τα λέει ο κύριος Αρνιακός;

Τι μαρτυρά η δήλωση


Ο Τάκης Μπαλτάκος στον Παναγιώτη Τζένο δήλωσε ότι «δεν φέρθηκε μανιάτικα ο Κασιδιάρης».
Πιθανές ερμηνείες (μου) για τη δήλωση:
1) Οι Πατρινοί, οι Λαρισαίοι, οι Κρητικοί, οι Ηπειρώτες, οι Ρουμελιώτες, οι Ροδίτες πρέπει να « τα πάρουν κρανίο» ή να γιορτάσουν, και αυτό γιατί αν οι Μανιάτες τηρούν τα «παντελόνια τους», σημαίνει ότι όοοοολοι οι άλλοι είναι μαζορέτες.
2) Αν ο Κασιδιάρης είχε συμπεριφορά «Μανιάτη», η δήλωσή σας στον Παναγιώτη Τζένο σημαίνει ότι το «είχατε κάνει το νταραβεράκι, κύριε Μπαλτάκο μου, και τα είχατε συμφωνημένα με όρκο καταγωγής, μάλιστα, που σημαίνει... αποδεχθήκατε στον δημοσιογράφο τα μπερδέματα.

Ηθελε να συζητηθεί

Ο Γιώργος Λιάγκας κλέβει την παράσταση στο «Voice». Είναι κάτι περισσότερο από σαφές ότι η Δέσποινα Βανδή έχει προσπαθήσει να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις της. Συγγνώμη που θα τη στεναχωρήσω, αλλά, αν με ρωτήσει κάποιος «Ποιες εμφανίσεις επωνύμων σας έκαναν εντύπωση τον χρόνο που πέρασε;», δύο έχει καταγράψει η μνήμη μου. Την Κέιτ Μίντλετον και το γκρι ταγιέρ με το υπέροχο καπέλο που φόρεσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αυστραλία και τον Γιώργο Λιάγκα. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν κάτι περισσότερο από εντυπωσιακή με το μπλε κοστούμι και η δεύτερη με την αντίθεση λευκού και μαύρου με κάνει να... τον θεωρώ όχι απλώς σοβαρό παίκτη στην επικοινωνία, αλλά γατόνι... Είναι δυνατόν να έβαλε ο Λιάγκας τη στολή πιγκουίνου και να σκέφτηκε ότι θα περάσει στο «ντούκου»; Ποτέ! Αρα... κατόρθωσε για ακόμα μία φορά να γίνει κουβέντα ΚΑΙ για τα ρούχα του; Που σημαίνει... Ποια Βανδή; Γιώργος Λιάγκα και Κέιτ Μίντλετον θα θυμάμαι. Τώρα αυτό που περιμένω είναι το αποτέλεσμα των πωλήσεων. Για την Κέιτ μάθαμε ότι ξεπούλησε το ταγιεράκι, καθώς όλες οι ψωνάρες στον κόσμο πήγανε να ραφτούνε ίδιες. Για τα κοστούμια του Λιάγκα δεν ξέρω... Πούλησε ο ράφτης που τα κάνει ή όχι;... Αν ξεπούλησε και αυτός, τότε μας περιμένει μεγάλο κακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα