Οι (παρα)αμοντάριστες σκέψεις μου!

Τιμή και δόξα στη συναγωνίστρια Μαρία Ενεζλη, που στο προηγούμενο τεύχος των «Παραπολιτικών» δημοσίευσε μια βαριά πολιτικο-επιχειρηματική συνέντευξη της Εύης Αδάμ, μοντέλου και PR manager (πια), για την αειφόρο ανάπτυξη. Λοιπόν, αν δεν διαβάσατε το «Secret» της εφημερίδας, η ζωή σας θα είναι σίγουρα πληκτική. Η Εύη Αδάμ θα έθετε υποψηφιότητα μόνο αν έβλεπε νέες κινήσεις, νέο αίμα και είναι κάθετη στις δηλώσεις της. «Εκτός των άλλων, θέλω να δω ότι όλα αυτά τα κονδύλια που έρχονται στη χώρα μας τα εισπράττει ο ελληνικός λαός και όχι το τραπεζικό σύστημα. Και αν ασχολιόμουν εντέλει με την πολιτική,

θα ήθελα να συνεργαστώ με τη Μελίνα Μερκούρη στο πολιτιστικό κομμάτι».

Διαβάζω, λοιπόν, χωρίς γυαλιά, στη συνέχεια όμως παίρνω και έναν φακό μεγεθυντικό, που τον χρησιμοποιώ κυρίως για να βγάζω αχινό από το δάχτυλο με βελόνα, σε περίπτωση που πατήσω… Διαβάζω ότι προς το παρόν δεν σκέπτεται να εμπλακεί με την πολιτική, αν και είναι κάτι που δεν αποκλείει για το μέλλον. Θα συνεργαζόταν, όμως, στο πολιτικό κομμάτι, δηλώνει, η Εύη Αδάμ με τη Μελίνα Μερκούρη. Εγώ, που και βλάκα δεν με λες, το διάβασα 33 φορές το απόσπασμα. Τον λόγο; Σας τον εξηγώ ακριβώς παρακάτω.

«Θέλω τον Ελευθέριο»

Αφού διάβασα το απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Αδάμ πολλάκις και μετά τη συγκεκριμένη δήλωση, απευθύνομαι προσωπικώς σε όλους τους αρχηγούς κομμάτων, για να μη χαλάνε μονάδες καλώντας με στο κινητό. Εκδότη Γιάννη Κουρτάκη, φαντάζομαι ότι θα με συμμεριστείς, ε;;;; Λοιπόν, εγώ θέλω να συνεργαστώ με τον Ελευθέριο Βενιζέλο. Τι με κοιτάς με τα μάτια σαν «αυγά»; Φυσικά όχι με το αεροδρόμιο. Με τον Ελευθέριο, καλέ… Κάτσε να χώσω μια φωτογραφία εδώ να τον δεις. Και εξηγώ τους λόγους της συνεργασίας μου μαζί του. 1) Είχε κάνει δύο γάμους και από τη δεύτερη γυναίκα του, την Ελενα Βενιζέλου, δεν απέκτησε παιδί, γιατί εκείνη δεν μπορούσε. Αρα πρόκειται για έναν ερωτικό άντρα, που η επιλογή του δεν είχε να κάνει με το αν μια γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά. Ακολούθησε την καρδιά του… Αυτό με τρελαίνει. 2) Φοράει ένα περίεργο αξεσουάρ στο κεφάλι. Μοιάζει καπέλο, αλλά και καπέλο ακριβώς δεν το λες. Στυλιστικά ταιριάζουμε. Πιστεύω ότι, επειδή είναι αντισυμβατικός, θα μου έδινε με συνοπτικές διαδικασίες το υπουργείο «Στυλ και φαντασία» και φυσικά θα ρούμπωνε και την Εύη Αδάμ, η οποία μας θύμισε στη συνέντευξή της ότι οι Τούρκοι έχουν καλύτερη διπλωματία από εμάς. Εκεί και αν προσκύνησα την ανάλυση της Εύης για την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις. Αυτά να τα πεις, Εύη μου, στον Γιώργο Βέλτσο, που ήταν κολλητός του Σημίτη (αλήθεια, με τον Σημίτη θα έβλεπες να έκανες κάτι ή μπααααα…).

Με πισίνα και κήπο


Εμαθα ότι η Μαρία Σπυράκη μένει στη Νέα Φιλοθέη. Το σπίτι της ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών με πισίνα και κήπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε τα δίδυμα δεν προλαβαίνουν να τη βλέπουν ούτε ο σύζυγος, λόγω φόρτου εργασίας της Μαρίας, αλλά ούτε και η πισίνα! Παράλληλα, έχω μάθει ότι όλοι οι άνδρες, ή σχεδόν όλοι, που είναι υποψήφιοι για τις δημοτικές, περιφερειακές και την Ευρωβουλή επισκέπτονται τα κανάλια με τα «προσωπικά τους νεσεσέρ», που περιλαμβάνουν μέικ-απ, τερακότα και ειδικό σπρέι που καλύπτει τη φαλάκρα-προβολέα. Ολα για τη μάχη της κάλπης.

Και στα δικά σας...



Και τώρα μια πολύ ευχάριστη είδηση, αφού πρώτα σας ευχηθώ «και στα δικά σας οι ανύπαντρες». Η Φραντζέσκα Σαββοργινάκη, δημοσιογράφος, για πολλά χρόνια αρχισυντάκτρια της Χριστίνας Λαμπίρη, στο Star, που τώρα τη βλέπετε κάθε πρωί από τη συχνότητα του ΑΡΤ στην πολιτική εκπομπή «Πρωινή ευκαιρία», παντρεύεται τον Γιώργο Γούλα, διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλη πολυεθνική βιομηχανία. Ο γάμος θα γίνει στις 10 Μαΐου, στην Αγία Μαρίνα της Εκάλης.
- Δεν τελειώσαμε, όμως, εδώ. Εχω να σας πω ότι είδα τον Αρη Σπηλιωτόπουλο να «έχει» αρπάξει στο πρόσωπο όχι από το καμίνι του Καμίνη, αλλά τι να υποθέσω... Από το σκι στο βουνό, από την κηπουρική; Από τους περιπάτους στα στενά τους Κολωνακίου ή μήπως από την ορειβασία στον Λυκαβηττό; Πάντως, το πρόσωπο ηλιοκαμένο...

Δεν την «έκανε»


Αναγνωστάρια μου, από το 2009 και μετά, η παρέα μου και εγώ έχουμε καψαλίσει ακόμη και τις βλεφαρίδες μας από τα μέτρα της κυβέρνησης... Παρ’ όλα αυτά, προσπαθήσαμε να δείχνουμε αξιοπρεπείς, αν και παραμένουμε οργισμένοι με όσους κατασπάραξαν τον τόπο. Ομως, ο Αντώνης, όταν ο Κωστάκης ο Καραμανλής την «έκανε» τσαπράου… για να συνεχίσει να τρώει πιτόγυρους και να παίζει Play Station… όταν ο Γιωργάκης αποφάσισε να συνεχίσει τα μπάνια στη λίμνη της Βουλιαγμένης και τις ορθοπεταλιές με το ποδήλατό του, ανέλαβε να κάνει τον «αναστενάρη», χωρίς να βγάλει ούτε καν τις κάλτσες. Δεν προλάβαινε. Μπορεί να κινδύνεψε να βρει το ένα μάτι του μέσα στην κούπα με τον espresso, μπορεί να είχε και έχει να αντιμετωπίσει από τη Μέρκελ, τον Σόιμπλε, τον Γιώργο Τράγκα, τον Αλέξη, τις στρατιές όλων μας που μουντζώναμε (βουνό το δίκιο μας), αλλά…. δεν το «έσκασε νύχτα με περούκα», όπως οι υπόλοιποι.
Αν καταφέρει να στείλει… σε κοινωνική εργασία και όσους φάγανε τον πάτο της θάλασσας, δημεύοντας περιουσίες, καθώς θα έπρεπε όχι ένας, αλλά εκατοντάδες να πληρώσουν για «εσχάτη προδοσία», θα είναι μάγκας. Τι να τους κάνω στη φυλακή; Εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε τα φαγητά τους στις φυλακές.
Είχε και δίπλα του την απασφαλισμένη χειροβομβίδα, τον Μπαλτάκο. Στην αρχή, όταν «έσκασε» το θέμα, νόμιζα ότι ο Μπαλτάκος φέρνει προς τον βλάκα αδελφό του Ραν Ταν Πλαν… Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω ότι… φλερτάρει με την ιδέα της Εύης Αδάμ, για να κατέβει στην πολιτική! Τελικά όλα έχουν μια εξήγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα