Οι Μουρούτης - Χρύσανθος έστειλαν τον Πειραιά στην Δούρου

Πανάκριβα πλήρωσε ο πρωθυπουργός και κουμπάρος του, Αντώνης Σαμαράς, τον πρώην δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο. Εκτός από την ήττα που την χρεώνεται εξολοκλήρου το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο κ. Σαμαράς, η στρατηγική που ακολούθησε ο κ. Μιχαλολιάκος,

είχε ως αποτέλεσμα η Ν.Δ., να καταγράψει αρνητικό ρεκόρ, στην Α και στην Β, περιφέρεια του Πειραιά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αντέδρασε, στέλνοντας συνολικά τον λογαριασμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Απολύτως αναμενόμενο, αν και οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά, για άλλη μια φορά είχαν υποτιμήσει την δύναμη που έχει ο πιο δημοφιλής αθλητικός σύλλογος στην χώρα. Παρά ταύτα το site που απηχεί τις θέσεις του πρωθυπουργού, το antinews.gr, πρωτοστάτησε στο αγώνα κατά του Ολυμπιακού και της ηγετικής του, ομάδας. Με την στρατηγική αυτή, οδήγησε με επιτυχία τους ερυθρόλευκους ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ψηφοδέλτιο της κ. Ρένας Δούρου. Η ευθύνη για την λανθασμένη τακτική, ανήκει στους Χρύσανθο Λαζαρίδη και Γιώργο Μουρούτη, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισαν την εμπλοκή των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τα δημοτικά δρώμενα με περισσή απαξία. Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ήταν τόσο βέβαιος για την επικράτηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, που είχε φτάσει στο σημείο να προβαίνει σε εκτιμήσεις για εκλογή από την πρώτη Κυριακή.

Όπως, συμβαίνει σχεδόν πάντα, οι κύριοι Λαζαρίδης και Μουρούτης, εγκλώβισαν για άλλη μια φορά τον κ. Σαμαρά, σε λάθος απόφαση, με αποτέλεσμα, η Ν.Δ., να υποστεί εκλογική συντριβή σε μια από τις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Και, τώρα, το antinews του Βασίλη Ζήση, απλώς αποδέχεται την πραγματικότητα. Ό,τι ένας από τους βασικούς λόγους που ‘σάρωσε» τον Σγουρό, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, είχε να κάνει με το γεγονός ότι την ψήφισαν μαζικά οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα