Οι κινήσεις Αλαφούζου και το "πραξικόπημα" κατά Μαλέλη

«Προνουντσιαμέντο» είναι η αγαπημένη λέξη πολλών στον ΣΚΑΪ τον τελευταίο καιρό και αφορά στο «πραξικόπημα» που αθόρυβα γίνεται εναντίον του Σταμάτη Μαλέλη από μια σειρά κορυφαίων στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι δημοσιογράφοι παρακολουθούν έναν διαρκή εμφύλιο, που μάλιστα είναι ετεροβαρής. Στη μια πλευρά έχουν κάνει συμμαχία η Σία Κοσιώνη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Αρης Πορτοσάλτε και ο Αλέξης Παπαχελάς.

Από την άλλη βρίσκεται μόνος του ο γενικός διευθυντής του ΣΚΑΪ, ο οποίος όμως παραμένει προς το παρόν ακλόνητος λόγω της υποστήριξης που έχει από τον Γιάννη Αλαφούζο, του οποίου άλλωστε αποτέλεσε προσωπική επιλογή. Στην πλευρά των σταθερών αντιπάλων του Μαλέλη παραμένει, φυσικά, και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος έχει την ισχυρή στήριξη Παπαχελά.

ΑΛΛΑΓΕΣ. Οσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο Φάληρο λένε ότι στα τέλη Ιουνίου, οπότε ουσιαστικά ολοκληρώνεται η σεζόν, θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, που θα δείξουν ποιος τελικά είναι ο πιο ισχυρός και ποιος -ή ποιοι- θα αναγκαστεί σε… ηρωική έξοδο. Πάντως, υπό τις επικρατούσες συνθήκες, ένα είναι βέβαιο: πολύ σύντομα το κανάλι του Αλαφούζου θα βρεθεί να αντιμετωπίζει, μαζί με το οικονομικό αδιέξοδο, και κρίση ταυτότητας, αφού οι συνεχείς αλλαγές κοστίζουν πανάκριβα στη φυσιογνωμία του σταθμού.

Εκτός από το κανάλι, το αφεντικό του ΣΚΑΪ έχει αρχίσει και κάνει προτάσεις σε ανθρώπους που εργάζονται σε ανταγωνιστικά ραδιόφωνα, θέλοντας προφανώς να ενισχύσει τον πάλαι ποτέ ισχυρό σταθμό του Νέου Φαλήρου. Στο πλαίσιο αυτό, έχει γίνει ήδη κρούση σε στελέχη του Real, αφού, όπως λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του ο Αλαφούζος, από τη στιγμή που δεν μπορείς να φτιάξεις δικό σου σπίτι, πρέπει να μπεις στου διπλανού. Κάποιοι, και δεν είναι λίγοι, εισηγούνται στο αφεντικό του ΣΚΑΪ να επαναφέρει ακόμη και την πρόταση που είχε κάνει πριν από έναν χρόνο στον Γιώργο Τράγκα. Επ’ αυτού υπάρχει ένα τεράστιο θέμα, που έχει να κάνει με τη ρευστότητα της επιχείρησης, η οποία κινείται στο ναδίρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα