"Οι δολοφόνοι της Marfin δεν ήταν μόνο 2-3, αλλά περισσότεροι και διαφεύγουν"

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Αγγελικής που έχασε τη ζωή της μέσα στο κτήριο της Marfin μίλησε σήμερα για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις της χώρας, αλλά και για την δικαιοσύνη για το χαμό του παιδιού που έχει ακόμη αποδοθεί.

«Να γίνει μνημείο της Δημοκρατίας στο τόπο της τραγωδίας της Marfin. Θα έπρεπε να αναρτηθεί στον χώρο αυτό μία πλάκα που να αναφέρει τα γενόμενα, να διδάσκονται οι διερχόμενοι τι έγινε», ζήτησε ο άτυχος πατέρας, Χάρης

Παπαθανασόπουλος και συμπληρώνει για τον τόπο της τραγωδίας

«Δεν είναι δυνατόν να μετατραπεί ο τόπος της τραγωδίας σε εμπορικό κέντρο. Η πολιτεία και τα κόμματα έχουν υποχρέωση έναντι των νεκρών . Η πολιτεία θα πρέπει να λάβει τα μέτρα».

Σχετικά με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών - με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη οι φερόμενοι ως φυσικοί αυτουργοί των επιθέσεων στη Marfin και τον Ιανό - εκτίμησε ότι «θα έπρεπε οι κατηγορούμενοι να είναι πολλοί περισσότεροι. Η ομάδα η οποία επιτέθηκε στο κατάστημα της Marfin δεν ήταν μόνο 2-3. Σαφώς ήταν περισσότεροι και διαφεύγουν».

Όσο για τον πόνο από το χαμό της άτυχης κόρης του – που ήταν και έγκυος – αλλά και την δικαιοσύνη που ακόμη δεν έχει αποδοθεί για τις τέσσερις ψυχές που χάθηκαν ο κ. Παπαθανασόπουλος απαντά: «Δεν μπορώ να πω ότι η Δικαιοσύνη δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Η δικογραφία παραπέμπεται προς περαιτέρω διερεύνηση στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών. Είμαι βέβαιος ότι εκεί θα γίνει το έργο που πρέπει να γίνει. Αν κριθούν και άλλοι υπεύθυνοι θα παραπεμφθούν και θα δικαστούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα