Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

ΚΡΙΟΣ

Απαραίτητο είναι να κρατήσετε μια συντηρητική στάση μέσα στο διήμερο σχετικά με τα οικονομικά σας και να περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση προτού μπείτε σε διαδικασίες αγορών και εξόδων. Μια συνάντηση με κάποιον από το παρελθόν θα σας χαρίσει μια νότα αισιοδοξίας καθώς θα σας προσφέρει μια εναλλακτική λύση πάνω σε θέματα καριέρας που σας απασχολούν. Μην μείνετε στο σπίτι μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει κάτι που να σας εκφράζει απόλυτα πάνω στον τομέα της διασκέδασης και γιατί αισθάνεστε πως ίσως δεν έχετε την

οικονομική άνεση που θα θέλατε για να κάνετε κάποια πράγματα. Υπάρχουν και οικονομικές λύσεις ψυχαγωγίας. Καλή διάθεση να υπάρχει κι όλα τα' άλλα γίνονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, κάποιες αποκαλύψεις που ενδεχομένως θα θέλετε να κάνετε, καλό θα είναι να το ξανασκεφτείτε καθώς θα ξεκινήσει μια αλυσίδα κουτσομπολιών που στο τέλος θα γυρίσει μπούμερανγκ σε εσάς. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, για να αποφύγετε τέτοιου είδους μπλεξίματα. Αρκετά αρμονικές θα είναι οι σχέσεις με συγγενικά σας πρόσωπα και ίσως να πάθετε ένα overdose από τις πολλές επαφές μέσα στο διήμερο. Εξασφαλίστε κάποιο χρόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες και κυρίως για την ψυχαγωγία σας παρέα με συνομήλικούς σας ούτως ώστε να αποβάλλετε το άγχος της εβδομάδας που πέρασε και να ξεκουραστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Βασικό μέλημά σας μέσα στο διήμερο θα είναι οι αγορές για διάφορα δώρα που σκοπεύετε να πάρετε και πιθανόν να σας πιάσει μια απογοήτευση καθώς θα συνειδητοποιήσετε πως ο προϋπολογισμός σας δεν αντέχει για να καλύψετε όλα αυτά που είχατε στο μυαλό σας. Μη σας παίρνει από κάτω μια και δεν είναι ανάγκη να ξοδέψετε ολόκληρη περιουσία για δώρα - μπορείτε να αγοράσετε κάτι συμβολικό για τον καθένα. Άλλωστε η σκέψη είναι που μετράει. Μια μικροαδιαθεσία που μπορεί να νιώσετε την Κυριακή θα σας χαλάσει λίγο τη διάθεση, αν όμως την αντιμετωπίσετε άμεσα με σωστή διατροφή και τα κατάλληλα ροφήματα, θα την ξεπεράσετε πολύ σύντομα. Βιταμίνες, βιταμίνες, βιταμίνες είναι η λέξη κλειδί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα δεν πρέπει να είναι η αιτία για να παρατήσετε τη συνεχή προσπάθεια καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και θα πρέπει να είστε μονίμως σε εγρήγορση ώστε να μη χάσετε καθόλου έδαφος. Η επιμονή σας θα σας ανταμείψει, οπότε μην επαφίεστε στις δάφνες σας. Με τον Ποσειδώνα να ενισχύει την ανάγκη σας για ουσιαστική επικοινωνία, ίσως να νιώσετε πως πλέον δεν έχετε και πολλά κοινά σημεία επαφής με φιλικά σας πρόσωπα και πως ο μόνος λόγος που συνεχίζετε τις επαφές μαζί τους είναι επειδή τους αγαπάτε ακόμα. Ακολουθείστε την πορεία σας ώστε να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Δεν είναι ανάγκη να τους κόψετε την καλημέρα, αλλά δε χρειάζεται να καταπιέζεστε κιόλας.

ΛΕΩΝ

Έντονοι θα είναι οι ρυθμοί για εσάς τους Λέοντες του τρίτου δεκαήμερου καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι πολλές και δε θα έχετε καθόλου προσωπικό χρόνο, κάτι που θα σας προκαλέσει αρχικά αγανάκτηση, στην πορεία όμως θα συνειδητοποιήσετε πως είναι προς όφελός σας όλη αυτή δραστηριότητα. Σελήνη και Δίας θα τονώσουν την κοινωνική σας ζωή και θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα δείπνο και να διασκεδάσετε παρέα με φιλικά σας πρόσωπα. Οι μαγειρικές σας ικανότητες σε συνδυασμό με την άψογη διακόσμηση που θα κάνετε στο χώρο σας, θα αφήσουν για μια ακόμη φορά τους πάντες με τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφιερώστε το διήμερο αποκλειστικά στον εαυτό σας. Ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με την προσωπική σας φροντίδα, κάντε κούρα ομορφιάς, πάτε για ψώνια και γενικά κάντε ότι τραβάει η ψυχή σας μια και θα έχετε φέρει εις πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας, οπότε ένας λόγος παραπάνω να ασχοληθείτε με τις δικές σας ανάγκες. Κάντε το δίχως να νιώθετε ενοχές. Το αξίζετε. Την Κυριακή θα είναι κατάλληλη μέρα για να την περάσετε παρέα με την οικογένεια. Κανονίστε από νωρίς το πρωί να κάνετε διάφορες δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά σας, να πάτε για φαγητό σε έναν κοντινό προορισμό και το απόγευμα ένας κινηματογράφος θα είναι ότι καλύτερο για να ξεκουράσετε του νου σας και να χαλαρώσετε καθώς είναι κάτι που σίγουρα χρειάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Τα θετικά νέα που θα έχετε σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης μέσα στο διήμερο και θα φέρει μεγάλη χαρά σε φιλικά σας πρόσωπα. Ενδεχομένως κάποιος να βαρεθεί να σας ακούει να τα περιγράφετε σε κάθε έναν που θα συναντάτε, οπότε προσπαθήστε να είστε περιεκτικοί και σύντομοι. Μια γλυκιά μελαγχολία που θα σας πιάσει την Κυριακή θα οφείλεται στην αναπόληση κάποιων σημαντικών κι ευτυχισμένων στιγμών της ζωής σας και θα νιώσετε αρκετά συγκινημένοι. Μοιραστείτε τα αισθήματά σας με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο και μη νιώθετε αμήχανα για τη συναισθηματική κατάσταση της στιγμής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντατικοί ρυθμοί της εβδομάδας που πέρασε σας έχουν εξαντλήσει σε τέτοιο βαθμό, που το μόνο που θα σκέφτεστε μέσα στο διήμερο θα είναι πως να ξεκουραστείτε. Αναπληρώστε τις χαμένες ώρες ύπνου οπωσδήποτε και αφιερώστε το χρόνο σας στη φροντίδα του οργανισμού σας. Κάποιες αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε στο πρόγραμμά σας μάλλον θα προκαλέσουν παρεξηγήσεις με φιλικά σας πρόσωπα ειδικά αν είχατε κανονίσει από καιρό πράγματα για το Σαββατοκύριακο, αλλά θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη κατανόηση, για να μη μπείτε σε διαδικασία να απολογείστε. Αν δεν καταλαβαίνουν, δεν είναι ανάγκη να τα βάψετε μαύρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εντατικοί ρυθμοί που ελπίζατε να χαλαρώσουν μέσα στο διήμερο, μάλλον θα παραμείνει αυτή η σκέψη απλώς στη σφαίρα της φαντασίας σας, καθώς θα προκύψουν ορισμένες υποχρεώσεις που δεν ήταν καθόλου στο πρόγραμμα. Μη σας παίρνει από κάτω και θα βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε, καθώς η διάθεσή σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα παρ' όλο το φόρτο εργασίας. Η Κυριακή θα είναι μέρα γεμάτη κοινωνικές επαφές και καθώς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες συζητήσεις με άτομα σημαντικά για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας, θα μείνετε πολύ ενθουσιασμένοι. Λίγη παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας με το αυτοκίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ταξίδι αναψυχής που είχατε στο πρόγραμμα θα καταφέρετε να το πραγματοποιήσετε μέσα στο διήμερο και θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ρομαντικές στιγμές παρέα με το σύντροφό σας επενδύοντας όλο το χρόνο σας στην ψυχαγωγία και τη διασκέδασή σας. Προσέξτε ώστε να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα, γιατί είναι γεγονός πως σας αρέσουν οι πολυτέλειες και υπάρχει περίπτωση να σας πιάσει για μια ακόμη φορά το χουβαρνταλίκι και να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Όσο και να μη θέλετε να βάλετε κάποιο φρένο, θα πρέπει να το κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να ασχοληθείτε με θέματα του παρελθόντος που σας στεναχωρούν και σας χαλάνε τη διάθεση. Ότι έγινε έγινε. Κοιτάξτε μπροστά με αισιοδοξία, και μην ασχολείστε με πράγματα που δεν αλλάζουν. Η συζήτηση με έναν Σκορπιό, θα σας βοηθήσει ώστε να βγείτε σύντομα από τη μελαγχολική διάθεση που θα έχετε. Σημαντικές αποφάσεις για προσωπικά ζητήματα δεν είναι ανάγκη να τις πάρετε μέσα στο διήμερο και κυρίως μην πάρετε στα σοβαρά τις σκέψεις που θα κάνετε, γιατί θα είναι αποτέλεσμα της επιρροής του Άρη όλο αυτό το αλαλούμ που θα νιώθετε. Βγείτε έξω, διασκεδάστε και αφήστε την πολλή σκέψη κατά μέρος.

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας να βρεθείτε με όλους αυτούς τους συγγενείς και φίλους που είχατε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα μπορεί τελικά να σας προκαλέσει αρκετό άγχος καθώς δε θα είναι δυνατό εκ των πραγμάτων να συναντηθείτε με τους πάντες μέσα στο διήμερο. Κάντε κάποιες επαφές, αλλά εξασφαλίστε χρόνο ώστε να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αγορές για το σπίτι και τα παιδιά, μπορείτε ακόμη να τις καθυστερήσετε, οπότε επιδιώξτε να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί, ώστε να έχετε την απαραίτητη ενέργεια που θα χρειαστείτε για την εβδομάδα που θα ακολουθήσει. Καλό φαγητό σε ένα στέκι που σας αρέσει παρέα με το σύντροφό σας, θα είναι μια καλή επένδυση για τον εαυτό σας.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα