Οι αποτυχημένες πλαστικές των celebrities! (ΦΩΤΟ)

Mπορεί να διαθέτουν χρήμα και να μπορούν εύκολα να το ρίχνουν στις πλαστικές, όμως τα διάσημα κορίτσια σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν ορισμένες πλαστικές που δεν τους βγήκαν σε καλό.

Το παιδί-θαύμα του Χόλιγουντ μετά από την πλαστική για αύξηση χείλους και μάλλον το «γέμισμα» των ζυγωματικών κατάφερε να «χαλάσει» το πρόσωπο της ενώ όλοι μιλούσαν για το πόσο τέλειο πρόσωπο έχει. Το καταλάβαμε όταν ξαφνικά της είδαμε και έμοιαζε 40 και όχι 25 και αν βάλουμε και τις καταχρήσεις και τον τρόπο ζωής της, στο κορίτσι αυτό η πλαστική δεν πέτυχε.

Η βασίλισσα της πλαστικής Πάμελα Άντσερσον

στα 44 της χρόνια τα έχει κάνει όλα! Πλαστική στη μύτη, κολλαγόνο στα χείλη και φυσικά τα θρυλικά στήθια που ξαφνικά φούσκωσαν! Από μικρά έγιναν μεγάλα μετά τα μίκρυνε πάλι και τα ξαναφούσκωσε και έτσι το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο ουάου.

Θυμάστε την Μέλανι Γκρίφιθ πριν τις πλαστικές; Ήταν μια κούκλα! Στα 54 της χρόνια όμως κατάφερε να καταστρέψει το πρόσωπο της με τις πλαστικές. Ανόρθωση στο φρύδι, λίφτινγκ ματιών και ίσως και του προσώπου είναι ένα φιάσκο. Ο άντρας της Αντόνιο Μπαντέρας ήθελε να την δει να μεγαλώνει και ήθελε να μεγαλώσουν μαζί δεν του άφησε και πολλές επιλογές με όλες αυτές τις πλαστικές.

Η Μεγκ Ράιαν με την αύξηση του χείλους που έκανε άλλαξε τελείως το πρόσωπο της και δυστυχώς όχι προς το καλύτερο. Σίγουρα ήταν κούκλα και το κακό ήταν πως δεν ταίριαξε με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Η Κάρλα Μπρούνι που η μύτη της δείχνει να είναι διαφορετική και τις ενέσεις που έχει κάνει άλλαξε το υπέροχο πρόσωπο της αλλά δεν παύει να θεωρείται μια ωραία γυναίκα που απλά έχει επέμβει στην φυσική της ομορφιά.

πηγή: womenonly.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα