Οι 8 φάσεις που θα ζήσετε μόνο σε... ερωτικές ταινίες!

Η αλήθεια είναι πως τα παρακάτω δεν θα τα δείτε ποτέ στη πραγματικότητα σας... Διαλύουμε τους μύθους και βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!

1.Όλοι έχουν οργασμό, όλη την ώρα!

Εσύ, με τις συνθήκες που επικρατούν και τη δουλειά και τα πάντα όλα, τον ψάχνεις τον οργασμό τις φορές που κάνεις σεξ. Στις ταινίες ενήλικου ενδιαφέροντος, όλοι φαίνεται να ολοκληρώνουν πανεύκολα και όλη την ώρα, ειδικά σε στάσεις που στην κανονική ζωή δύσκολα κανείς μπορεί να κορυφώσει.

2.Το σεξ διαρκεί πολύ πολύ πολύ

Το γρήγορο σεξ έχει πεθάνει στις ταινίες πορνό. Εκεί, τα προκαταρκτικά διαρκούν πολύ και χαρίζουν ίδια ηδονή με το κυρίως πιάτο. Εδώ οι στάσεις και οι στύσεις διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν και διαρκούν μέχρι να σας πάρει ο ύπνος.

3.Το σεξ σε βρίσκει πάντα περιποιημένη

Τύφλα να έχουν οι ειδικές στο λέιζερ και το κερί, αφού τα κορίτσια των σέξι ταινιών είναι πάντα αποτριχωμένα... στην τρίχα! Ούτε χνούδι δεν περνάει στα κοντινά εκεί χαμηλά, τη στιγμή που εσύ, τρέχεις με το ξυραφάκι στο μπάνιο!

4. Το "ιεραποστολικό" δεν υφίσταται!

Η συγκεκριμένη στάση θεωρείται απαγορευμένη στις ταινίες πορνό, παρότι αποτελεί την πιο διαδεδομένη στάση σεξ στην κανονική ζωή. Είναι πιθανό να μην βολεύει και στα πλάνα, τι να πεις!

5. Ο οργασμός σου αξίζει βραβείο Όσκαρ κάθε φορά

Στην πραγματική ζωή, το σεξ δεν αξίζει Όσκαρ κάθε βράδυ και το ίδιο συμβαίνει και στον οργασμό σου. Πάρα ταύτα, στις σεξοταινίες, τα κορίτσια που πρωταγωνιστούν ολοκληρώνουν πάντα με φωνές και πανικό σαν να είναι η τελευταία τους φορά.

6. Όλοι οι άντρες είναι μπρατσωμένοι και πρόθυμοι!

Μην κοιτάς που στην πραγματική ζωή παρακαλάς τον αγαπημένο σου να αλλάξετε στάση, στις ταινίες πορνό οι άντρες παρτενέρ είναι πάντα μπρατσωμένοι, αποτριχωμένοι, με κοιλιακό φέτα και έτοιμοι να κρεμαστούν σε κάθε πολυέλαιο για να σε ικανοποιήσουν. Ταυτόχρονα, τα προσόντα τους είναι υπερμεγέθη σε ύψος και πλάτος χωρίς καμία ατέλεια.

7. Κάθε άντρας το μόνο που ονειρεύεται είναι ένα τρίο ή ένα όργιο!

Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται πως συμβαίνει σε κάθε ταινία πορνό να εμφανίζεται ένα αγόρι με ορδές γυναικών πρωταγωνιστριών σε κάθε φάση και στάση!

8. Όλοι θέλουν να κάνουν σεξ διαρκώς!

Αν εσύ ψάχνεις να βρεις όρεξη για σεξ και σου έχουν τύχει και 5 -10 παρτενέρ που δεν σηκώνονται ούτε με σφαίρες, απορείς φυσικά που στις ταινίες του έρωτα όλοι έχουν όρεξη για σεξ διαρκώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα