"Όχι" απο τον Θανάση Νταβλούρο σε Σαμαρά (ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

Ο Θανάσης Νταβλούρος με ανακοίνωση του προς τη ΝΟΔΕ Αχαίας ενημερώνει πως δεν προτίθεται να δώσει το παρών ούτε στην σημερινή σύσκεψη στα γραφεία του κόμματος στην Πάτρα, όπου θα παραβρεθεί και ο Μάκης Βορίδης αλλά ούτε και στη Συνδιάσκεψη του κόμματος στην αχαική πρωτεύουσα το Σάββατο όπου θα είναι και ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρώην γαλάζιος βουλευτής με μια μακροσκελή του δήλωση εξηγεί τους

λόγους αποχή του απο τις κομματικές εκδηλώσεις.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως " ο τόπος χρειάζεται σήμερα περισσότερο από ποτέ άλλοτε τη Νέα Δημοκρατία ως ένα ζωντανό κύτταρο της Κεντροδεξιάς που θα ασκήσει μια υπεύθυνη και δυναμική αντιπολίτευση, βάζοντας τα θεμέλια για να οδηγήσει - όταν κληθεί από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό - την πατρίδα μας στη σωστή πορεία , μετά την καταστροφική λαίλαπα του αριστερόστροφου λαϊκισμού που ήδη βιώνουμε και απειλεί να ισοπεδώσει τα πάντα.

Κατόπιν όλων αυτών, και θεωρώντας ότι ο ρόλος του χειροκροτητή δεν μου ταιριάζει, έκρινα σκόπιμο να μην ανταποκριθώ σήμερα στην πρόσκλησή σας κατά τη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ με την παρουσία του αγαπητού συναγωνιστή και φίλου κ. Μάκη Βορίδη και δηλώνω ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε οποιαδήποτε κομματική διαδικασία με χαρακτηριστικά αποτυχημένης φιέστας " .

Κλείνοντας ο Θανάσης Νταβλούρος αναφέρει πως " όταν οι κρατούντες την ηγεσία αποφασίσουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν το έναυσμα για την αναγέννηση της Νέας Δημοκρατίας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στις ρίζες μας, θα είμαι πάλι ενεργά παρών στις δραστηριότητες των κομματικών μας οργάνων " , αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον Αντώνη Σαμαρά.

ΓΣ

Διαβάστε την επιστολή:

Keywords
Τυχαία Θέματα