Ο Βενιζέλος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για... εκτσογλανισμό της κοινωνίας!

«Εμείς σηκώσαμε το βάρος της κρίσης. Όσοι νομίζουν ότι θα επιστρέψουμε στην εποχή της κακοδαιμονίας κάνουν λάθος» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε: «Η χώρα βγαίνει απο την κρίση και το μνημόνιο. Θα πετύχουμε το δημοσιονομικό κενό χωρίς νέα

μέτρα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε: «"Όχι νέα δημοσιονομικά μέτρα, "ναι" σε διαρθρωτικά, "ναι" στην προστασία ευπαθών ομάδων και στη στήριξη πραγματικής οικονομίας», ενώ επιτέθηκε και κατά της τρόικας: «Τις τελευταίες εβδομάδες το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο διενεργεί έρευνα για το υβρίδιο της τρόικας που δεν προβλέπεται από τις συνθήκες και χαίρομαι γιατί έστω και αργά αντιλαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο τα επιχειρήματά μας για το πως έπρεπε να είναι η λύση. Τώρα καταλαβαίνουν την αμφισβήτηση των θεσμών και τη δομική αποτυχία της Ευρώπης. Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε ωστόσο μία ατάκα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, όταν και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για... εκτσογλανισμό της κοινωνίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα