Ο τσακωμός Πιπιλή- Μπόλαρη για τη Χρυσή Αυγή

Συνέχεια στο έγκυρο ρεπορτάζ του parapolitika.gr δίνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, σχετικά με το επεισόδιο και τις εντάσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο αμέσως μετά την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, η κα Πιπιλή μιλώντας αποκλειστικά στα

parapolitika.gr γνωστοποίησε το διάλογο μεταξύ της ιδίας και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Βούτση, αμέσως μετά το αποτέλεσμα που σαν μονόδρομο έχει τις εθνικές εκλογές. Αναλυτικότερα, η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, βλέποντας τα επεισόδια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, λέει απευθυνόμενη στον κο Βούτση σε φιλικό τόνο: «Χαίρεστε για τα αίσχη της Χρυσής Αυγής κε Βούτση;», αφού όπως λέει στα parapolitika.gr το άθροισμα των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσής Αυγής και ελάχιστοι σκόρπιοι ΔΗΜΑΡ και ΑΝ.ΕΛ. φέρνουν τη χώρα στην κατάσταση αυτή. Βέβαια η απάντηση δεν ήρθε από τον κο Βούτση, αλλά δια στόματος κας Μπόλαρη, η οποία με έντονο ύφος φώναξε στην κα Πιπιλή «Δικά σας παιδιά δεν είναι;» χαρακτηρίζοντας τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τέλος, όμως στον διάλογο των δύο βουλευτών έβαλε η απάντηση της κας Πιπιλή προς την Μαρία Μπόλαρη, λέγοντας: «Εσείς μαζί με τη Χρυσή Αυγή δεν βγάλατε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τώρα, χαρίστε τα εκατομμύρια χιλιάδες ευρώ σας στους άνεργους και άστεγους της χώρας και αφήστε εμένα»...

Keywords
Τυχαία Θέματα