Ο Τράγκας ετοιμάζει νέα κυριακάτικη εφημερίδα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκδοση νέου εβδομαδιαίου φύλλου από τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Ο εκδότης του «Crash» στελεχώνει ήδη τη νέα εφημερίδα, που θα κυκλοφορεί κάθε Κυριακή, ενώ έχει έρθει σε επαφή με πιεστήρια και πρακτορεία διανομής. Πρόκειται για μια πολυσέλιδη και ποικίλης ύλης έκδοση, η οποία θα έχει προσφορές που θα ενισχύσουν

τη θέση της έναντι του ανταγωνισμού. Το εγχείρημα βρισκόταν εδώ και καιρό στο μυαλό του Γιώργου Τράγκα, που παράλληλα με την επιτυχημένη παρουσία του στο ραδιόφωνο του Real, αλλά και την πορεία του «Crash», επιθυμεί να δώσει εκ νέου στίγμα και στον χώρο των εβδομαδιαίων εφημερίδων. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η συντακτική ομάδα θα περιλαμβάνει ακόμη και ονόματα-έκπληξη. Οπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, ο τίτλος του νέου εντύπου θα είναι «Ελεύθερος Σκοπευτής», αφού ο εκδότης θέλει να τη συνδέσει στη συνείδηση του αναγνώστη με τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΦΥΛΛΟ

Την ίδια στιγμή, ο εκδότης εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να λανσάρει και μια καινούργια καθημερινή εφημερίδα, με καθαρά παραταξιακά (κεντροδεξιά) χαρακτηριστικά, δεδομένων και των επιθέσεων που εξαπολύει εσχάτως σε ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα. Ο Γ. Τράγκας θεωρεί ότι υπάρχει κενό στον συγκεκριμένο χώρο, μια και ο «Ελεύθερος Τύπος» είναι εγκλωβισμένος στα σοβαρά οικονομικά του προβλήματα, ενώ η «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη ακολουθεί πορεία σύγκρουσης με την κυβέρνηση και το σύστημα Σαμαρά.

Μάλιστα, στα σχέδια του εκδότη είναι η αγορά παλαιού τίτλου, που συνδέεται με το παρελθόν της Κεντροδεξιάς, ωστόσο κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί η εμφάνιση ενός νέου ονόματος, που θα κάνει γκελ στις τάξεις της παραδοσιακής δεξιάς βάσης. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έκδοση της πολυσέλιδης κυριακάτικης εφημερίδας (80 σελίδες και δύο ένθετα), ο γνωστός δημοσιογράφος βρέθηκε στο πρακτορείο διανομής «Αργος». Πάντως, ανεξάρτητα από το νέο εκδοτικό εγχείρημά του, ο Γιώργος Τράγκας συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του στον Real FΜ των Χατζηνικολάου-Κουρή, διατηρώντας αναλλοίωτα τα υψηλότερα ποσοστά ακροαματικότητας στο «αληθινό ραδιόφωνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Σταμάτης Μαλέλης εγκαταλείπει τον ΣΚΑΪ για το ΕΨΙΛΟΝ;

Πέντε μεγάλες προσφορές αυτό το Σάββατο με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Γνωστή παρουσιάστρια αλλάζει λάμπα κάνοντας γιόγκα!

Συγχαρητήρια από το εξωτερικό για τον Χρήστο Φερεντίνο

Οι καλεσμένοι που θα έχει στην πρεμιέρα της η Ναταλία Γερμανού

Είκοσι δημοσιογράφοι πλαισιώνουν την επιτελική ομάδα της Ηuffington Post Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα