Ο Σαμαράς συγκαλεί Πολιτικό Συμβούλιο

Η διαπραγμάτευση αφορά την αξιολόγηση του 2ου προγράμματος και όχι μια συμφωνία - γέφυρα λέει η Συγγρού, κάνοντας λόγο για ψέματα της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τη μη ύπαρξη αξιολόγησης, μετά και τα αποτελέσματα του χθεσινού κρίσιμου eurogroup.

Η ΝΔ χαρακτηρίζει πυροτεχνήματα προπαγάνδας, την " περήφανη ", όπως χαρακτηριστικά περιγράφει τη διαπραγμάτευση ο εκπρόσωπος του κόμματος Κώστας Καραγκούνης, ενώ εκτιμά ότι " το μόνο συγκεκριμένο που έγινε γνωστό χθες στο eurogroup, ήταν η συμφωνία

για αύξηση του ΦΠΑ που προμηνύει φοροεπιδρομή.

Έγινε σαφές ότι πρώτα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την τρόικα - θεσμούς και ύστερα έγκριση από το Eurogroup και εκταμίευση λένε πηγές της Συγγρού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Αντώνης Σαμαράς τα επόμενα 24ωρα θα συγκαλέσει το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο μετά και την συνεδρίαση βέβαια της ΕΚΤ την Τετάρτη.

Στη Συγγρού έχουν αποφασίσει να μην μένει τίποτα αναπάντητο, αλλά ζητούμενο παραμένει το πως θα " ακούγονται τα όσα λέει " ενώ από την άλλη ο Αντώνης Σαμαράς έχει να αντιμετωπίσει και τους δελφίνους που περιμένουν να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση για να κινηθούν.

Γ. Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα