Ο Σαμαράς ή οι βουλευτές


Του Γιώργου Σιαδήμα


"Θα ψηφίσουμε ή δεν θα ψηφίσουμε; Θα αποφασιστεί στην Κ.Ο. όπου θα μιλήσουμε ή την απόφαση θα πάρει ο Αντώνης Σαμαράς "; Αυτά είναι τα ερωτήματα που θέτουν εδώ και λίγες ώρες οι γαλάζιοι βουλευτές στις μεταξύ τους συζητήσεις αφού φαίνεται πως είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον η συμφωνία θα κλείσει.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει δεσμευθεί πως θα συνεδριάσει η γαλάζια Κ.Ο. για να

ακουστούν όλες οι απόψεις των βουλευτών του μόλις κλείσει και τυπικά η συμφωνία αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Αντώνης Σαμαράς όπως ξεκαθαρίζει η Συγγρού.

Από την άλλη όμως οι αμφισβητίες του σημερινού προέδρου της ΝΔ, δεν θέλουν να πάει χαμένη η ευκαιρία και θα ζητήσουν να αποφασίσει η Κ.Ο. Σε αυτήν την περίπτωση θα έχουν καταφέρει ένα πρώτο καίριο πλήγμα προς τον Αντώνη Σαμαρά.

Με λίγα λόγια ο επόμενος γύρος της αντιπαράθεσης μεταξύ της ηγετικής ομάδας και των δελφίνων μεταφέρεται στην συνεδρίαση της Κ.Ο. όπου και οι δυο πλευρές θα επιδιώξουν να επιβάλλουν την γραμμή τους.

Πέρα από αυτό όμως τα δυο στρατόπεδα είναι σε ανοιχτή γραμμή με βουλευτές ενώ δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο και το γεγονός πως ένα από τα στελέχη που έχουν ζητήσει σύγκληση εκτάκτου Συνεδρίου, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς επιλέγει σήμερα να παρουσιάσει το βιβλίο του " Θέμα ιδεολογίας ή όχι μόνο ". Αφού πολλοί υποστηρίζουν πως στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν όλες οι " φυλές " της ΝΔ, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στην ηγετική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα