Ο Σαμαράς έδωσε εντολή στον... Παπαμιμίκο να τα βρει σε Άδωνι- Ιωαννίδη

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της κόντρας Άδωνι Γεωργιάδη και Σάκη Ιωαννίδη. Η συγκεκριμένη κόντρα που έχει αρχίσει και ξεφεύγει , απασχολεί έντονα την Συγγρού καθώς πρόκειται για δύο κορυφαία κομματικά στελέχη. Με εντολή... Σαμαρά, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πήρε τηλέφωνο τον Άδωνι, ως μεγαλύτερο και τον συνάντησε στο γραφείο του. Αυτό που του είπε ο γραμματέας της ΝΔ, είναι τι χρειάζεται

να κάνει για πέσουν οι τόνοι , ώστε να σταματήσει αυτή η κόντρα, καθώς ο Παπαμιμίκος εκτός από γραμματέας, διατηρεί καλές σχέσεις και με τους δύο.

Ο Άδωνις από την πλευρά του είπε ότι δεν υπάρχει καμία κόντρα και απλά ο νεαρός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, δείχνει μια εμπάθεια προς το πρόσωπο του, η οποία φάνηκε από την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, όπου ο πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας, έκανε σφοδρή επίθεση κατά μέτωπο στον πρώην υπουργό Υγείας, για όσα έλεγε για τις απολύσεις. Από τότε φούντωσε και μία μεγάλη κόντρα.

Τελικά όπως λένε οι πληροφορίες το παρών έδωσε και ο Σάκης Ιωαννίδης και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις με το συμβάν να θεωρείται λήξαν.

Διαβάστε επίσης:

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η κόντρα Ιωαννίδη- Άδωνι!

Ιωαννίδης για Άδωνι: "Πότε ήταν αυτός στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ;"

Ο Άδωνις φωνάζει... χοροπηδώντας: "και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ" (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα