Ο Σάκης Ρουβάς στα εγκαίνια της Τράπεζας Μυελού των Οστών

Σήμερα το μεσημέρι, η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, έδωσε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας ανήγγειλε την έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών καθώς και την έναρξη της μεγάλης εκστρατείας ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την αναγκαιότητα της Τράπεζας.

Στη συνέντευξη Τύπου παρευρέθη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός

Υγείας, κύριος Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ παρών στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο γνωστός καρδιοχειρουργός, Sir Magdi Yacoub, ο οποίος είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του «Οράματος Ελπίδας».

Μετά το τέλος των ομιλιών έγινε η παρουσίαση των δύο πρώτων τηλεοπτικών ενημερωτικών μηνυμάτων σχετικά με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, όπου ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, καλεί το κοινό να συμβάλει στο νέο όραμα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το πρώτο μήνυμα στοχεύει στην ενημέρωση του κοινού για τη δημιουργία της Τράπεζας, ενώ το δεύτερο βάζει τον καθένα από μας μπροστά στο πρωτόγνωρο συναίσθημα ότι μπορεί η ζωή ενός ανθρώπου να κρέμεται μόνο από το χέρι μας.

Ο Σάκης Ρουβάς , παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη που του έδωσε την ευκαιρία να ανήκει στην αγκαλιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα εκεί για να συμβάλλει με όποιο τρόπο μπορεί στο έργο του Συλλόγου, και προσφέρθηκε να γίνει ο πρώτος εθελοντής δότης της Τράπεζας.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τον ευχαρίστησε θερμά που ηγείται της καμπάνιας για τη Τράπεζα , ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την ευγενική τους προσφορά την εταιρεία Progressive που σχεδίασε και υλοποίησε την καμπάνια, και την καλλιτεχνική ομάδα White Room, που ήταν υπεύθυνη για τη σκηνοθεσία και την παραγωγή των σποτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα