Ο ρόλος του Νίκου Φίλη στις ειδήσεις της ΕΡΤ

Το νέο ηγετικό δίδυμο των Τσακνή - Ταγματάρχη στην ΕΡΤ, που απολαμβάνει της πλήρους εμπιστοσύνης του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, αλλά και του Αλέξη Τσίπρα, άρχισε να ανεβαίνει τον Γολγοθά που όλοι ανέμεναν με τη δημοσιοποίηση των κυβερνητικών προθέσεων.

Το πλέον σημαντικό μέτωπο τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορά τον τομέα των ειδήσεων, όπου θα παιχτεί το ντέρμπι των ισορροπιών μεταξύ των δημοσιογράφων που, αν και πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ,

εκπροσωπούν διαφορετικές εσωκομματικές τάσεις. Στο πλαίσιο αυτό, «ηλεκτρική» θα είναι η καρέκλα του νέου διευθυντή ειδήσεων, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Σταύρος Καπάκος, άνθρωπος του Νίκου Φίλη.

Δεν είναι, εξάλλου, τυχαία η επιλογή του, καθώς θεωρείται πρόσωπο κοινής αποδοχής, λόγω και της μετριοπάθειας που τον διακρίνει. Αλλωστε και ο Νίκος Φίλης, που διαδραμάτισε πολύ σημαντικό ρόλο στα συμβαίνοντα στην ΕΡΤ, δήλωσε στη Βουλή ότι η θετική ψήφος του στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στο Ραδιομέγαρο είναι «υπό προθεσμία». Αυτό σημαίνει ότι έχει ποντάρει πολλά στον Σταύρο Καπάκο και προφανώς θα επιδιώξει να έχει εξ αποστάσεως τον έλεγχο του τμήματος ειδήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα