Ο Παναγιώταρος απαντά για τον... Κώστα Κολοκοτρώνη!

Με μήνυμά του στο twitter o Ηλίας Παναγιώταρος εξηγεί γιατί είπε Κωνσταντίνο τον Κολοκοτρώνη. Όπως λέει, αναφερόταν στον πατέρα του «Γέρου του Μοριά» που σκοτώθηκε στην Καστάνια της Μάνης πολεμώντας 10.000 Τούρκους μαζί με τον Παναγιώταρο Βενετσανάκη.

«ΨΙΤ! Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Κολοκοτρώνης και ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ Βενετσανάκης, σκοτώθηκαν πολεμώντας 10.000 Τούρκους. Αυτό δεν είναι τσεκούρι και φωτιά;» έγραψε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής

στον προσωπικό του λογαριασμό για όσα είπε στη Βουλή.

Το σχετικό απόσμασμα αναφέρει:

"Θρυλικοί κλεφταρματολοί, ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης και ο Παναγιώταρος Βενετσανάκης είχαν οχυρωθεί με τις οικογένειές τους στους πύργους τους στη Καστάνια της Μάνης, απ' όπου έκαναν εφόδους κατά των Τούρκων στα σύνορα της Μάνης και στις περιοχές της Λακωνίας.Ο Κωνσταντίνος Κολοκοτρώνης και ο Παναγιώταρος Βενετσανάκης, αντιστάθηκαν δώδεκα μερόνυχτα και τελικά έπεσαν νεκροί μαζί με τους άνδρες τους στο πεδίο της μάχης. Από τη σφαγή στη Καστάνια διεσώθηκε η γυναίκα του Κωνσταντίνου Κολοκοτρώνη με τα έξι παιδιά της, μεταξύ των οποίων ο μικρότερος γιος της, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Keywords
Τυχαία Θέματα