Ο Μητσοτάκης εξέθεσε τον Μητρόπουλο στη Βουλή

Τεράστια αναταραχή επικράτησε νωρίτερα στη Βουλή με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη να προκαλεί τεράστια αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτοντας πως όταν οι συμβασιούχοι του δήμου Κερατσινίου απευθύνθηκαν στον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο εκείνος τους απάντησε ότι με τις συμβάσεις που είχαν τυχόν μονιμοποίησή τους

θα ήταν παράνομη. "Και σήμερα- συνέχισε ο κ.Μητσοτάκης- που οι εργαζόμενοι αυτοί μονιμοποιήθηκαν παρανόμως ο κ. Μητρόπουλος και ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαλούν την κυβέρνηση γιατί ψάχνει τα πλαστά δικαιολογητικά και λέει τι να κάνουμε, φτωχοί άνθρωποι ήταν".

Ακούγοντας μάλιστα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο κ. Δρίτσας να φωνάζουν για φτωχοδιάβολους και φουκαράδες ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε σε ακόμα εντονότερο ύφος: "Φτωχοδιάβολοι ήταν, φουκαράδες ήταν. Τους κούνησε κάποιος μια σύμβαση και τους είπε έλα να την υπογράψουμε. Ερευνάται σε βαθμό κακουργήματος η ευθύνη της δημοτικής αρχής. Ο δήμαρχος έχει αποβιώσει αλλά οι ευθύνες των δημοτικών συμβούλων δεν παραγράφονται . 2,1 εκατομμύρια ευρώ ήταν η ζημιά του Δημοσίου από ένα μόνο δήμο. Τα ξέρατε όλα.Ξέρατε ακριβώς τι συνέβαινε.
Και άλλοι φουκαράδες είναι απ’έξω. Και άλλοι φουκαράδες άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα. Και άλλοι φουκαράδες δεν μπήκαν στη διαδικασία να πλαστογραφήσουν τα δικαιολογητικά τους για να μονιμοποιηθούν. Αυτή είναι η αριστερά της ισότητας και των ίσων ευκαιριών;" είπε χαρακτηριστικά.

Κι ενώ όλοι ανέμεναν με ενδιαφέρον την απάντηση του κ. Μητρόπουλου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό: "Ποτέ δεν τους είπα ότι είναι παράνομοι. Εγώ απλώς τους είπα ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της κυβέρνησης Καραμανλή, η οποία τους εκμεταλλεύτηκε. Γι'αυτό σας κάλεσα σε συγχώρεση. Ποτέ η Αριστερά δεν συναίνεσε στην παρανομία. Εκμετάλλευση υπήρξε" είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση πως με το Μνημόνιο το πολιτικό προσωπικό ορκίστηκε στους κατακτητές. "Δεν με ακούσατε να λέω εγώ ότι κάποιοι παρανόμησαν; Δεν με ακούσατε να λέω ότι υπήρξαν παρατυπίες; Όμως σας λέω ότι δεν μπορούμε να βάζουμε το μοιρογνωμόνιο δέκα χρόνια μετά και να λέμε εσύ κυρία ανάπηρη με το καροτσάκι πρέπει να απολυθείς και να γυρίσεις τους μισθούς πίσω. Όποιος δουλεύει, ακόμα και ο παράνομος έχει ένσημο" κατέληξε ο κ. Μητρόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πανούσης "τρολάρει" τον Τσίπρα με "προφητεία" του Παΐσιου

Μυστική δημοσκόπηση για τη ΝΔ στη Β' Αθήνας

"Κλείδωσε" η υποψηφιότητα Δαββέτα με την ΝΔ στην Κέρκυρα

Στα γενέθλια της ΟΝΝΕΔ ο Αντώνης Σαμαράς

Στα κόκκινα με μαύρο δαντελένιο μπουστάκι η Όλγα Κεφαλογιάννη (ΦΩΤΟ)

Τραγικό! "Ντου" φοιτητών στο γραφείο του Φορτσάκη!

Ανδρέας Λυκουρέντζος: "Όλων μας τα τηλέφωνα παρακολουθούνται!"

Keywords
Τυχαία Θέματα