Ο Μεϊμαράκης βγάζει selfie με έφηβους... βουλευτές (ΦΩΤΟ)

Selfie ως αναμνηστικό με τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη έβγαλαν οι έφηβοι της Βουλής καταγράφοντας τα «πειστήρια» της συμμετοχής τους στην επίσημη διαδικασία της Βουλής των Εφήβων.

Εκτός αυτού όμως, κατά την διάρκεια της τελευταίας ημέρας δεν έλειψαν τα περιστατικά παραβίασης του αυστηρού Κανονισμού του Σώματος από ορισμένους έφηβους που λειτούργησαν ως «μεγάλοι». Το γεγονός μάλιστα

ότι ένας εξ αυτών ονομάζεται «Γεωργιάδης» έδωσε αφορμή για συγκρίσεις με τον συνήθως ομιλητικό πρώην υπουργό:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (έφηβος βουλευτής Σουδάν): Θα ήθελα να απαντήσω, κύριε Υπουργέ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων): Βεβαίως.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος – Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): Ένα λεπτό. Μην αγνοείτε τόσο το Προεδρείο! Να ολοκληρώσει πρώτα ο κύριος Υπουργός.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Σουδάν): Πριν απαντήσει…

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Ευάγγελος – Βασίλειος Ι. Μεϊμαράκης): Ένα λεπτό, περίμενε, γιατί έχουμε και άλλο Γεωργιάδη εδώ, με τον οποίο βλέπω ότι έχετε κοινά σημεία!

Πάντως, αποχαιρετώντας ο κ. Μεϊμαράκης τους έφηβους βουλευτές τους είπε να μεταφέρουν στους συμμαθητές τους «τον χαιρετισμό μας και την αγάπη μας. Αγάπη, που πολλές φορές μπορεί να μην εκφράζεται με τον τρόπο που θέλετε. Να είστε, όμως, σίγουρες και σίγουροι ότι υπάρχει αγάπη, προσπάθεια και θέληση να τα βελτιώσουμε και πολλές φορές να προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που απαιτούν οι καιροί. Διότι τρέχει η τεχνολογία, τρέχει η εξέλιξη, τρέχει η κοινωνία και αυτή η προσαρμογή πολλές φορές μας είναι δύσκολη. Το ξέρετε κι εσείς, το ζήσατε αυτό αυτές τις τρεις μέρες. Θέλω, επίσης, να μεταφέρετε την αγάπη μας και τη φροντίδα μας για την προκοπή της ελληνικής νεολαίας, αλλά και της νεολαίας τους Ελληνισμού της Διασποράς και να τους πείτε ότι κανένα ελληνικό σχολείο δεν θα αφήσουμε να κλείσει, ακόμα κι αν έχει δέκα ή έντεκα μαθητές. Καλή επιστροφή σε όλες και όλους σας».

Keywords
Τυχαία Θέματα