Ο Κυριακού ξεκινάει πανευρωπαϊκή συμμαχία

Με στόχο την ανάπτυξη και την προώθηση της ψηφιακής επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη, ο όμιλος ANTENNA προχωράει σε μια στρατηγική πανευρωπαϊκή συμμαχία, σε συνεργασία με τους ηγετικούς ομίλους media ProsiebenSat.1 (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), TF1 (Γαλλία), Modern Times Group (Σκανδιναβία και Κεντροανατολική Ευρώπη), Dogan

TV (Τουρκία) και TVN Group (Πολωνία).

Η συμμαχία εξασφαλίζει στις ψηφιακές επιχειρήσεις άμεση και ταυτόχρονη προβολή σε διευρυμένα κοινά, προνόμιο που μέχρι σήμερα παρείχαν μόνο οι αγορές των ΗΠΑ και της Κίνας, αλλά και σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια. Το ενδιαφέρον του ομίλου στρέφεται στις καινοτόμες ψηφιακές επιχειρήσεις, δίνοντας ευκαιρίες για επέκταση και σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Ενα ενδιαφέρον που επεκτείνεται και σε χώρες όπως η Σερβία, η Σλοβενία, το Μαυροβούνιο, όπου δραστηριοποιείται ο Ομιλος.

«Οι επενδύσεις σε ψηφιακά μέσα αποτελούν βασικό πυρήνα της αναπτυξιακής στρατηγικής μας. Θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε σε αυτόν τον τομέα, μέσα από νέες και καινοτόμες δραστηριότητες ψηφιακής επιχειρηματικότητας», δήλωσε ο Θοδωρής Κυριακού, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα