Ο Κουράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Μέχρι τώρα ο δήμαρχος Ηρακλείου τηρούσε στάση αναμονής για το θέμα της υποψηφιότητάς του στις δημοτικές εκλογές του 2014. Σήμερα, ωστόσο, στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο ανακοίνωσε εμμέσως ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος διεκδικώντας για 4η φορά την εκλογή του! Αναφερόμενος στα όσα έγιναν γύρω από το Πολιτιστικό Κέντρο ο δήμαρχος μίλησε για άδικη κριτική που έχουν δεχτεί, είπε ότι 'εμείς θα κριθούμε για τα έργα μας και οι άλλοι για τα λόγια τους'. Και πρόσθεσε:

"Θα κριθούμε στο τέλος. Και

θα διεκδικήσουμε διά της ψήφου την έγκριση του λαού για το έργο αυτό, της αποδοχής των όσων κάναμε" είπε με νόημα ο κ.Κουράκης . Αν και δεν ανέφερε τη φράση 'ηρακλειώτικος λαός' (γεγονός που κάποιοι ερμηνεύσαν ως άλλη υποψηφιότητα και όχι το δήμο) συνεργάτες του έλεγαν ότι η αποστροφή του αφορούσε τη διεκδίκηση της υποψηφιότητας ξανά στο δήμο Ηρακλείου.

Και σε άλλη στιγμή οταν ο αντιδήμαρχος κ.Γιαλιτάκης ανέλυε το πρόγραμμα παράδοσης των νέων Σχολείων και ανέφερε ότι τον Ιανουάριο θα είναι έτοιμες αίθουσες τον διέκοψε:

"Όχι τον Γενάρη. Θα είμαστε σε προεκλογική περίοδο" είπε χαριτολογώντας.

Keywords
Τυχαία Θέματα