Ο Κοέλιο γράφει για τη "Μοιχεία"

Ένα βιβλίο για τον έρωτα που κινείται άναμεσα στο πάθος, την τρέλλα και ...τη μοιχεία. Το 16ο βιβλίο του Πάολο Κοέλιο με τίτλο "Μοιχεία" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Διαβάστε ένα απόσπασμα απο το βιβλίο.

Είναι καλύτερα να μη ζεις παρά να μην αγαπάς. Ακόμα και όταν όλα φαίνονται τακτοποιημένα και προκαθορισμένα στη ζωή μας ποτέ κανείς δε ξέρει τι του επιφυλάσσει η τύχη.

Γνωρίστε τη Λίντα, μια γυναίκα γύρω στα τριάντα που

αρχίζει να αμφισβητεί τη ρουτίνα και την προβλεψιμότητα της ζωής της. Στα μάτια του καθενός, έχει μια τέλεια ζωή: ένα σταθερό γάμο, ένα στοργικό σύζυγο, σωστά μεγαλωμένα παιδιά και μια δουλειά ως δημοσιογράφος που πολλοί θα ζήλευαν. Η φαινομενικά ήρεμη και τέλεια ζωή της κρύβει μια ψεύτικη ευτυχία που έρχεται να ανατρέψει.

Όλα θα αλλάξουν όταν θα συναντήσει, για μια συνέντευξη, τον πρώην φίλο της από τα εφηβικά χρόνια, τον Jacob. Κατα τη διάρκεια της συνέντευξης καταφέρνει να της ξυπνήσει κάτι που η ίδια είχε καιρό να νιώσει: το πάθος.


Τώρα, θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει αυτό τον άπιαστο έρωτα και θα αναγκαστεί να κατέβει στο βάθος του πηγαδιού των ανθρώπινων συναισθημάτων ώστε να βρει επιτέλους τη λύτρωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα