Ο Κασιδιάρης «αδειάζει» τον Μιχαλολιάκο

Σύγχυση επικρατεί στα μέλη της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης που συνεχίζει τις αρχικές εμφανίσεις εντός κι εκτός Κοινοβουλίου, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να αλλάξει το προφίλ του κόμματος, «αδειάζοντας» τον προφυλακισμένο αρχηγό τους Νίκο Μιχαλολιάκο.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ηλίας Κασιδιάρης,

μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο Star, κατέβαλε... φιλότιμες προσπάθειες να πείσει ότι η ΧΑ είναι σε θέση να αποκτήσει μια «σοβαρή» πολιτική παρουσία, φθάνοντας μάλιστα μέχρι του σημείου να... αποκηρύξει τη βία!

«Αν είναι δυνατόν κάποιος βουλευτής της ΧΑ να υποκινήσει σε πράξεις βίας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος, αναφερόμενος στη διπλή δολοφονία, κάλεσε όλους τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία, ομόνοια και ομοψυχία.

Σχεδόν αποκήρυξε τον Μιχαλολιάκο!

Τόνισε, δε, ότι η ΧΑ διαγράφει όσα μέλη της βιαιοπραγούν σε βάρος αλλοδαπών, καθώς και ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα.

«Οταν χαιρετούν ναζιστικά μέλη της ΧΑ, για λόγους μιμητισμού, τους λέω «κατεβάστε τα χέρια»», ανέφερε. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα φιλοναζιστικά κείμενα και τον ναζιστικό χαιρετισμό του Νίκο Μιχαλολιάκου σε συγκεντρώσεις του κόμματος, απάντησε:

«Ρωτήστε τον κ. Μιχαλολιάκο. Δεν είμαι νομικός του εκπρόσωπος», δήλωση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια αφού είναι η πρώτη φορά που ο Ηλίας Κασιδιάρης σχεδόν αποκηρύσσει το ναζιστικό προφίλ του αρχηγού του που βρίσκεται έγκλειστος στον Κορυδαλλό.

Keywords
Τυχαία Θέματα