Ο Καραμανλής σε γάμο στην Βουλγαρία! (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στο Σλάτογκραντ της Βουλγαρίας βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, μαζί με την οικογένεια του. Το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι μαζί με τα παιδιά τους, ταξίδεψαν μέχρι την γειτονική χώρα, όπου παντρεύτηκε η Σλαβέγια Βάντσεβα, η σεμνή γυναίκα που πρόσεχε τα παιδιά του όταν ήταν μικρά, στην Ραφήνα, την περίοδο που ο Κώστας Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός. Ο Καραμανλής έμεινε εκεί ολόκληρο το Σαββατοκύριακο και απόλαυσε την ωραία φύση της περιοχής πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής, ενώ φωτογραφήθηκε με το ζευγάρι.

Φίλοι του πρώην πρωθυπουργού κάνουν λόγο για μία πολύ στενή φιλική σχέση με την βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα, η οποία δουλεύει πλέον σε ρεσεψιόν στην όμορφη βουλγαρική πόλη για να βγάλει τα προς το ζην.

"Ο πρόεδρος συμπαθεί πολύ την Σλαβέγια , την εκτιμά για την εργατικότητα της και για αυτό πήγε μέχρι την Βουλγαρία για τον γάμο της" λέει στενός συνεργάτης του Καραμανλή.

Για να ξέρετε ούτε το μέρος είναι τυχαίο. Το 2009 ο τότε υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, επί κυβέρνησης Καραμανλή, είχε παραστεί στη Διασυνοριακή Πολιτιστική Συνάντηση, που διοργάνωσε ο Δήμος του Ζλάτογκραντ της Βουλγαρίας, στο Παρεκκλήσι των Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, στην Κορυφή Κωνσταντίνου στα Σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας και την εκδήλωση είχαν παρακολουθήσει περισσότεροι από 2.000 Έλληνες και Βούλγαροι κάτοικοι της ευρύτερη περιοχής.

Σ.Π

ΟΙ φωτογραφίες από το μυστήριο:

Keywords
Αναζητήσεις
νεα για επιστροφη καραμανλη βουλγαρια
Τυχαία Θέματα