Ο Φίλης επιβεβαιώνει τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Δεν θα φοβηθούμε τις εκλογές"

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Με πλήρη επιβεβαίωση του αυριανού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ισοδυναμεί η προ ολίγων λεπτών ομιλία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη στη Βουλή ο οποίος κατά τη συζήτηση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου έδειξε ξεκάθαρα τη λύση των εκλογών. «Κοιμούνται όρθιοι όσοι μιλούν για κυβερνήσεις συνεργασίας , άλλου προσανατολισμού σε αυτή τη Βουλή.

Εμείς δεν θα κάνουμε αυτά που έκαναν οι άλλοι μετά από τις Κάννες» είπε αρχικά ο κ. Φίλης ο οποίος μάλιστα απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση ζητώντας της να χαμηλώσει τους τόνους καθώς όπως είπε «με αναμπουμπούλα δεν έχετε πολιτικό μέλλον».

Στη συνέχεια ωστόσο ήρθε η αποκάλυψη με τον κ. Φίλη να δείχνει ξεκάθαρα ότι στο μυαλό της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ οι εκλογές είναι σε πρώτο πλάνο: «Μας έλεγαν ότι οι εκλογές θα διαλύσουν την οικονομία. Δεν έγινε. Τώρα λένε ξανά το ίδιο. Κάποιοι έχουν λόγο να τις φοβούνται. Εμείς δεν φοβόμαστε τις εκλογές. Αν χρειαστεί το πολιτικό μας σχέδιο να αναβαπτιστεί στη γνώμη του λαού αυτό θα γίνει . Επιδιώκουμε συμβιβασμό. Αν αυτή η συμφωνία χρειαστεί νομιμοποίηση λαϊκή, εμείς δεν θα φοβηθούμε. Επί συμφωνίας όμως, όχι επί συζητήσεων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φίλης.

Δείτε το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα