Ο ένοπλος του Παρισιού σπέρνει τον τρόμο και σε τηλεοπτικό σταθμό (VIDEO)

Την ώρα που το Παρίσι είναι σε κατάσταση συναγερμού και οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον ένοπλο που εισέβαλε σήμερα στην εφημερίδα "Liberation" και στην τράπεζα "Societe Generale", δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο από την εισβολή -πιθανότατα- του ίδιου δράστη στο κανάλι BFM, την περασμένη Παρασκευή.

Όπως θα δείτε, ο δράστης μπαίνει ανενόχλητος μέσα στο κτίριο κρατώντας την καραμπίνα στο χέρι. Προσπερνάει έναν άνδρα που γυρίζει και τον κοιτάει και στη συνέχεια σηκώνει την καραμπίνα και απειλεί δυο άλλους άνδρες...

Οι

αρχές πιστεύουν ότι ο δράστης είναι ο ίδιος, καθώς τα φυσίγγια που βρέθηκαν σήμερα είναι τα ίδια με αυτά της Παρασκευής. Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία του υπόπτου, ενώ νωρίτερα η "Parisien" ανήρτησε στην ιστοσελίδα της τη φωτογραφία του ενόπλου που εισέβαλε στο BFM, όπως τον κατέγραψαν οι κάμερες του κτιρίου.

Σημερινές μαρτυρίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών, ο οποίος φοράει ένα μακρύ χακί παλτό, ενώ σύμφωνα με την "Parisien" ο δράστης φέρεται να αποκάλυψε στον οδηγό που κρατούσε όμηρο ότι δραπετευσε από τη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα