Ο εκνευρισμός της Μαρίας Χούκλη με συντάκτη του ΑΝΤ1

Η σαφής αντικυβερνητική γραμμή που σε μεγάλο βαθμό διατηρεί και μετά τις εκλογές ο ANT1 και ιδιαίτερα ορισμένοι συντάκτες του, που συνεργάζονται και στον «αέρα» μαζί της, είναι ο λόγος που τις τελευταίες μέρες ακούστηκε ότι η Μαρία Χούκλη σκέφτεται αν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, η οποία δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο με το κανάλι -καθώς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου, που μπορεί να διακοπεί ανά πάσα στιγμή κι από τις δύο πλευρές

με τη νόμιμη αποζημίωση και τις όποιες ρήτρες υπάρχουν -, δεν κρύβει ότι ενοχλείται από παρεμβάσεις δημοσιογράφων που είναι έντονα επικριτικές για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς θεωρεί ότι εκτίθεται και η ίδια.

Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν την ενδιαφέρει η συνέχιση της καριέρας της στην ΕΡΤ και γενικότερα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση -η οποία έτσι κι αλλιώς μόνο με… ψίχουλα μπορεί να την πληρώσει σε σχέση με τα σημερινά της έσοδα- και άρα η δυσφορία που εκφράζει προς τα ανώτερα κλιμάκια του ANT1 έχει να κάνει μόνο με τη γενικότερη πολιτική γραμμή του δελτίου. Βεβαίως, η απάντηση που παίρνει είναι ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς το κανάλι και οι συντάκτες του συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς «άνωθεν» παρεμβάσεις και υποδείξεις και πως «κάθε ρεπόρτερ έχει το δικό του ύφος και τη δική του θέση, αλλά αυτή εκφράζει τον εαυτό του και όχι τον ANT1 συνολικά».

Πληροφορίες του «SECRET» των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ αναφέρουν ότι η Μαρία Χούκλη είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη με συγκεκριμένο οικονομικό συντάκτη, ο οποίος τις παραμονές των ευρωεκλογών είχε προκαλέσει σάλο με ένα ρεπορτάζ του, ενώ και σήμερα συνεχίζει να είναι αιχμηρός με την οικονομική πολιτική και να το εκφράζει δημοσίως. Μένει να δούμε αν ο συγκεκριμένος θα… χαμηλώσει τους τόνους ή η Μαρία θα αρχίσει το… αντάρτικο μέσα από το δελτίο, που παραμένει πρώτο με διαφορά στη ζώνη των 8…

Keywords
Τυχαία Θέματα