Ο έμπιστος της Κωνσταντοπούλου ανήκε στην ΟΝΝΕΔ

Τελικά, η πολιτική διεύρυνση που επιχειρείται στον ΣΥΡΙΖΑ έχει βαθιές ρίζες και πολλαπλές προεκτάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Ανδρέας Γκουγκουλής, ο οποίος σύμφωνα με το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, την πολιτική νιότη του την πέρασε στους κόλπους της ΟΝΝΕΔ

Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, είχε φθάσει μέχρι το Εκτελεστικό Γραφείο της Οργάνωσης, επί προεδρίας του Γιώργου Οικονόμου, ενώ όταν τον τελευταίο διαδέχθηκε ο Χρήστος Κουρούσης ανέλαβε κομβικό πόστο στο Γραφείο Τύπου της «γαλάζιας» Νεολαίας. Ωστόσο, η μακροχρόνια φιλία του με τη νέα πρόεδρο της Βουλής (οι γονείς τους είναι φίλοι εδώ και δεκαετίες) και η πολιτική χημεία τους αρκούσαν για να τον οδηγήσουν στην αντίπερα πολιτική όχθη.
Σημειώνεται πως ο κ. Γκουγκουλής προαλείφεται για διευθυντής της προέδρου της Βουλής, καθώς αποτελεί τον εξ απορρήτων συνεργάτη της τα τελευταία χρόνια, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να αναγνωρίζει την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά του.

Keywords
Αναζητήσεις
konstantopoulou, γκουγκουλης ανδρεας βιογραφικο
Τυχαία Θέματα