Ο Αβραμόπουλος εισηγείται τριπλές εκλογές!

Τριπλές εκλογές εισηγείται, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο υπουργός Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Είναι ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την πολιτική μας κυριαρχία» αναφέρει σε κάθε ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες ο ισχυρός κυβερνητικός αξιωματούχος. Οπως υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, ο κ. Αβραμόπουλος

διατυπώνει τη συγκεκριμένη πρόταση τόσο στις συζητήσεις που έχει με συναδέλφους του, υπουργούς, όσο και στις επαφές του με κομματικά στελέχη και συνεργάτες. Ο υπουργός Αμυνας θεωρεί ότι μετά την επιστροφή στις αγορές είναι μια πολύ καλή ευκαιρία ο κ. Σαμαράς να αιφνιδιάσει με τριπλές εκλογές τον Μάιο. Αλλωστε, ακόμη και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορεί να πείσει.

Με δεδομένες τις θετικές εξελίξεις στην οικονομία, αλλά και το γεγονός της αδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ να κερδίσει έδαφος στις τοπικές κοινωνίες, ο κ. Αβραμόπουλος πιστεύει ότι τώρα είναι μοναδική ευκαιρία να ανανεωθεί η λαϊκή εντολή προς τη Ν.Δ. Τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, προκειμένου να του αναλύσει το σκεπτικό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα