Ο Αντώναρος στηρίζει τον "Σύνδεσμο 74"

Aπόλυτη επιβεβαίωση του parapolitika.gr και όσων γράφαμε στις 29 Απριλίου, περί επαναδραστηριοποίησης του "Συνδέσμου 74" , στο κείμενο με τίτλο "Μανιφέστο ετοιμάζει ο «Συνδέσμος 74» προς την βάση της ΝΔ!".

Μεταξύ άλλων γράφαμε τότε:

"Η έντονη κινητικότητα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της κεντροδεξιάς, φαίνεται πως έχει διαπεράσει σε όλα τα «πατώματα» και σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στην βάση της ΝΔ. Χαρακτηριστικό είναι πως, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr

ετοιμάζει πρωτοβουλίες ο «Σύνδεσμος ‘74».Πρόκειται για ένα άτυπο think tank, το οποίο γεννήθηκε στις αρχές του 2000 και είχε πάντα είχε πυρήνα τον καραμανλισμό. Ο στόχος του να διαφυλάξει αυτή την παράδοση, τις αξίες του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή και αυτό εκφραζόταν και μέσω του ονόματος του που είχε την ημερομηνία της ίδρυσης της ΝΔ.Η ομάδα αυτή αποτελείται από στελέχη που ανήκουν καθαρά στον κομματικό μηχανισμό , όλων των προηγούμενων τριών δεκαετιών και δεν υπήρξαν ποτέ βουλευτές ή υπουργοί. Ανήκουν δηλαδή στην λεγόμενο "βάση του κόμματος""

Σήμερα ο Βαγγέλης Αντώναρος με ανάρτηση του στο facebook, στέκεται στο πλευρό της ομάδας κάνοντας παράλληλα και ένα μίνι μανιφέστο. Μεταξύ άλλων αναφέρει:

"Θαυμάσια πρωτοβουλία των μπαρουτοκαπνισμένων στελεχών της μεγάλης παράταξής μας απο το 1974 μέχρι σήμερα.Τους στηριζω ανεπιφύλακτα.Πρόκειται για μια μαζική (κι απ ο.τι μαθαίνω πολύ καλά οργανωμένη) συγκέντρωση ανθρώπων που μόνο να προσφέρουν ξέρουν. Στελεχών που και ιδεολογία έχουν και να οργανώνουν την παράταξη ξέρουν όποτε χρειάζεται. Και ξέρω ακριβώς τι λέω.Καταλληλότερη στιγμή για το ξεδίπλωμα κάθε αντίστοιχης πρωτοβουλίας δεν υπάρχει. Και γυρίζουμε με περιφρόνηση τη πλάτη στους καρεκλοκένταυρους καθώς και τους αλεξιπτωτιστές και τα παπαγαλάκια που τους ακολουθούν με υπερβάλλοντα ζήλο αι κραυγές που μας ντροπιάζουν"

Keywords
Τυχαία Θέματα