Ο Αντιναυάρχος Αποστολάκης στην απονομή επάθλων του 51ου Ράλλυ Αιγαίου

Στην τελετή απονομής των επάθλων του φετινού 51ου Ράλλυ Αιγαίου, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο χώρο της Ναυτικής Διοικήσεως Αιγαίου στον Πειραιά, παρέστησαν ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός Στόλου Παναγιώτης Λίτσας ΠΝ, μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου καθώς και πλήθος φίλων της Ιστιοπλοίας.

Η αναφορά αυτή έχει διπλή σημασία (και αξία) αφού το ΓΕΝ

παρέσχε μέσα και προσωπικό για την επιτυχή διεξαγωγή του φετινού αυτού μεγάλου ιστιοπλοϊκού αγώνος, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Ελλάδα, ενώ παράλληλα συμμετέσχε και το ίδιο με τα ιστιοπλοϊκά σκάφη των παραγωγικών του Σχολών αξιωματικών και υπαξιωματικών.

Πιο συγκεκριμένα, στο φετινό 51ο Ράλλυ Αιγαίου το Πολεμικό Ναυτικό διέθεσε το Πλοίο Ναυτικό-Μουσείο «Θωρηκτό Γ.ΑΒΕΡΩΦ» για την συγκέντρωση των πληρωμάτων πριν την εκκίνηση και τη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου για την απονομή, καθώς και τη διάθεση της κανονιοφόρου «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ», για κάλυψη θεμάτων ασφάλειας των αγωνιζομένων σκαφών. Επίσης, από πλευράς του ΠΝ συμμετείχαν και δύο ιστιοπλοϊκά σκάφη, το Ι/Φ «ΣΟΡΟΚΟΣ» της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, το οποίο κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του, και το Ι/Φ «ΖΕΦΥΡΟΣ» της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα