Ο Ανδρέας Ψυχάρης φέρνει αλλαγές στον ΔΟΛ

Νέες αλλαγές «ψήνονται» το τελευταίο διάστημα στα ανώτατα κλιμάκια της οδού Μιχαλακοπούλου. Η απόφαση της παραίτησης του Ανδρέα Ψυχάρη από βουλευτής αναπόφευκτα τον οδηγεί ξανά στον ΔΟΛ, όπου οι ισορροπίες έχουν ήδη διαμορφωθεί. Από τις αρχές Οκτωβρίου ο Παναγιώτης Ψυχάρης έχει αναλάβει θέση διευθύνοντος συμβούλου, υπό την εποπτεία του προέδρου πατέρα του, και η σύζυγος του Σταύρου Ψυχάρη, Χριστίνα Τσούτσουρα-Ψυχάρη, εκτελεστική αντιπρόεδρος, με αρμοδιότητες στον τομέα των περιοδικών και του ανθρώπινου δυναμικού.

Εως

τώρα «τρέχουν» την εταιρεία χωρίς προβλήματα, αλλά το ζήτημα είναι τι θα συμβεί αν τελικά ο Ανδρέας Ψυχάρης εμπλακεί (όπως ήθελαν οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της παραίτησής του) στην οικογενειακή επιχείρηση και με ποιο ρόλο. Ο ΔΟΛ ελέγχεται κατά 100% από τον Σταύρο Ψυχάρη και στον οργανισμό συμμετέχουν τα 3 από τα 4 μέλη της οικογένειας. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις επαφές που έχει με τις τράπεζες ο Σταύρος Ψυχάρης, γιατί το σχήμα μπορεί να γίνει ακόμη και πολυμετοχικό.

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ επιχειρεί σταδιακά την αποκατάσταση των σχέσεων του Συγκροτήματος με τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εδώ και καιρό έχει πάψει να αντιμετωπίζει συλλήβδην αρνητικά την προοπτική ανάληψης των ηνίων της εξουσίας από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι οι προσπάθειες για τερματισμό της κόντρας της Κουμουνδούρου με τον αρθρογράφο των «Νέων» Γιάννη Πρετεντέρη. Ο τελευταίος παρέμεινε στο πόστο του σχολιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA κατόπιν ενεργειών του Σταύρου Ψυχάρη, αφού για πολύ καιρό εκφράζονταν αμφιβολίες από τις πλευρές Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη για τη συνέχιση της παρουσίας του, καθώς τον υπεδείκνυαν ως υπεύθυνο για το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί με την Κουμουνδούρου. Δεν θα πρέπει, δε, να λησμονείται πως αντιπρόεδρος στην ΕΙΗΕΑ, όπου προεδρεύει το αφεντικό του ΔΟΛ, είναι ο άλλοτε διευθυντής σύνταξης του «Βήματος», Βασίλης Μουλόπουλος, εκπροσωπώντας την «Αυγή». «Θα μπορούσε να είναι ιδανικός συνδετικός κρίκος», λένε οι γνωρίζοντες τη μιντιακή πιάτσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μονομαχία Τσίμα - Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ

«Ουρές» δημοσιογράφων για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

«Γυμνάσια» στο Mega κάνει η Ελλη Στάη

Τούρκος επιχειρηματίας θέλει το κανάλι Έψιλον

Νομικά τερτίπια με τη «Σελένα» του Γιάννη Φιλιππάκη

Η έκπληξη του Σωτήρη Καλυβάτση στην Χρύσα Ρώπα! (VIDEO)

Θυμάστε την Ηρώ Μουκίου; (ΦΩΤΟ)

Η απίστευτη αποκάλυψη της Χριστίνας Πολίτη για τον Μάρκο Σεφερλή! (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα