Ο Ανατολίτης... Νίκος Οικονομόπουλος!

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Νίκος Οικονομόπουλος και αποκάλυψε πως είναι παλαιών αρχών γιατί έτσι έμαθε από την οικογένειά του και δεν δέχεται η γυναίκα να είναι πάνω από εκείνον.

«Είμαι παλαιών αρχών, έτσι έμαθα. Δεν δέχομαι για κανένα λόγο η γυναίκα να είναι πάνω από εμένα. Είναι κάποιες αποφάσεις που παίρνονται από τον άντρα όσον αφορά το σπίτι», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο Νίκος Οικονομόπουλος, αποκάλυψε τι περίεργο του έχει συμβεί πάνω στην πίστα και εξήγησε πως θαυμάστρια τον έχει φιλήσει στο στόμα.

«Το

πως εκδηλώνεται ο καθένας είναι ξεχωριστό κομμάτι, δηλαδή μου έχουν πιάσει τα οπίσθια, με έχουν φιλήσει στο στόμα εκεί που δεν το περιμένεις πολλά συμβαίνουν αλλά είναι εκδήλωση θαυμασμού και αγάπης», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα:

Η Μαίρη Συνατσάκη όμως όταν άκουσε τις δηλώσεις του απάντησε έξαλλη:

«Δεν μπορώ να δεχτώ με τίποτα, Με καμία Παναγία, ότι η εικόνα αυτή του παππού η πολύ γλυκειά, πρέπει να την κουβαλάς μαζί σου και να την φέρνεις σαν συμπεριφορά στο 2014 που ζούμε και να μην σηκώνεις το πιάτο σου. Δεν μπορώ να το δεχτώ με τίποτα»!

Διαβάστε ακόμα:


Τα καυτά φιλιά του Όθωνα Μεταξά στην αγαπημένη του (ΦΩΤΟ)

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά!

Αυτή είναι η κούκλα κόρη της Ελπίδας! (ΦΩΤΟ)

Nέο hot ζευγάρι της Ελληνικής showbiz! (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα