Ο Αλβανός υπαίτιος του τροχαίου πάσχει από επιληψία!

Δύο νεκροί, μια εκ των οποίων είναι 35 ετών με καταγωγή από την Αλβανία και τρεις τραυματίες- μια γυναίκα πολυτραυματίας και δύο άνδρες σοβαρά τραυματίες- είναι ο τραγικός απολογισμός στο τροχαίο,δυστύχημα στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, στο ρεύμα προς Κηφισό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, ο οδηγός διερχόμενου οχήματος φέρεται να παραβίασε σηματοδότη, παρέσυρε πεζούς και προκάλεσε καραμπόλα.

Από τα στοιχεία -σύμφωνα με τις καταθέσεις αυτοπτών- ο οδηγός του αυτοκινήτου με κίνηση προς τη Λ.Κηφισού, έχοντας αναπτύξει ταχύτητα, χάνει τον έλεγχο

του οχήματός του.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Καλλιθέας, σύμφωνα με το nantiareport, ενώ το υλικό από τις κάμερες που είναι εγκατεστημένες εξωτερικά της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, εξετάζεται να έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, προκειμένου να διευκρινιστούν οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.

Έχει οριστεί ειδικός πραγματογνώμονας ώστε να εξετάσει τις συνθήκες του τροχαίο και σύντομα αναμένεται να εκδώσει πόρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη κατάθεση που γίνεται στον Αλβανό υπαίτιο του τραγικού δυστυχήματος, φαίνεται οτι στον ίδιο χορηγείται φαρμακευτική αγωγή καθώς πάσχει από χρόνια επιληψία.

Ακόμα, να αναφέρουμε οτι προ ολίγου εντοπίστηκε ο οδηγός ταξί και δίνει κατάθεση αυτή τη στιγμή σχετικά με τη σύγκρουση που προηγήθηκε του δυστυχήματος

Διαβάστε ακόμα:

Πολύνεκρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη

Συγκλονιστικές εικόνες από την τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έτσι έγινε η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα