Ο άγνωστος σύζυγος της κας Τρέμη


Του Διονύση Θανάσουλα, εφημερίδα Παραπολιτικά

Μέχρι το καλοκαίρι του 2007, ο κ. Νίκος Νικητέας ήταν ένας πολύ καλός, αλλά άγνωστος στο ευρύ κοινό γιατρός, που αναζητούσε στη ζωή του αυτό το κάτι παραπάνω, δηλαδή το κοινωνικό status, που θα του έδινε μια περαιτέρω ώθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του.
Η γνωριμία του με την κυρία Ολγα Τρέμη δεν θα μπορούσε να

συμβεί σε πιο κατάλληλη στιγμή για τον ίδιο, λένε αυτοί που ξέρουν καλά τον σχεδόν μονίμως συνοφρυωμένο χειρουργό και νέο πρόεδρο του Ωνασείου.

Εκείνη, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της δύο γάμους και δύο διαζύγια, είχε κλείσει τον κύκλο του ειδυλλίου της με τον κ. Σπύρο Καπράλο, ενώ εκείνος μετρούσε ήδη έναν γάμο και ένα διαζύγιο όταν η μοίρα τούς έφερε κοντά.
Ο ονειρικός έρωτας του κ. Νικητέα για τη «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων ξεκίνησε με ένα δείπνο σε μυθική κατοικία βαρυσήμαντων φίλων της κ. Τρέμη, όπου και γνώρισε τον μετέπειτα άντρα της ζωής της για πρώτη φορά.


ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ. Η μεγάλη αγάπη πάντως προέκυψε σε ένα glam ταξίδι που έκαναν μαζί στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ενημερώνοντας μόνο τους πολύ δικούς τους ανθρώπους, μετά από μια ονειρική διαμονή στη μητρόπολη του κόσμου, που τα είχε όλα από την πλευρά του κ. Νικητέα: ρομαντικά δείπνα στα πιο in εστιατόρια της πόλης, μετακινήσεις μόνο με λιμουζίνα και, φυσικά, ψώνια για την κ. Τρέμη στις διάσημες μπουτίκ της 5ης Λεωφόρου.
Από τότε τους συνέδεαν όχι μόνο τα λεπτά αισθήματα, αλλά σχεδόν τα πάντα, αφού οι δυο τους έχουν κοινά ενδιαφέροντα σε ό,τι έχει να κάνει με τα καλλιτεχνικά θέματα, τις ανθρωπιστικές πρωτοβουλίες, τις ποιοτικές επιλογές, ακόμη και τα αθλητικά. Η μόνη τους διαφορά είναι οι... πολιτικές πεποιθήσεις τους, η οποία δεν γεφυρώθηκε παρά τον ευτυχισμένο γάμο και τον ανθόσπαρτο βίο τους, εδώ και επτά χρόνια.
Ο έχων πλήρη άγνοια μέχρι τότε από media και δημόσιες σχέσεις κ. Νικητέας πήρε, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν εκείνη την εποχή, ταχύρρυθμα μαθήματα εκπαίδευσης από την ίδια την κ. Τρέμη, ώστε να είναι έτοιμος για τα αποκαλυπτήρια της σχέσης τους, που έγιναν από την «Espresso»!

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ. Ο γάμος τους έγινε έξι μήνες μετά, στις 24 Νοεμβρίου 2007, στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών της οδού Στησιχόρου -στο Κολωνάκι φυσικά-, με την παρουσία καλεσμένων από την επιχειρηματική και τραπεζική ελίτ της χώρας.
Ο κ. Νικητέας μέσα στο sur mesure μπλε γαμπριάτικο κοστούμι του ζούσε μοναδικές στιγμές, περιτριγυρισμένος από μέλη επιφανών οικογενειών στο εστιατόριο «7 Θάλασσες», όπου παρατέθηκε η γαμήλια δεξίωση μισή ώρα μετά το τέλος του Μυστηρίου.
Το κόστος του γάμου δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα ή, και αν συνέβη αυτό, δεν το έδειξε καθόλου, έχοντας πλέον ανέλθει στην κοινωνική ελίτ των Αθηνών.
Το κατάλευκο Chanel ταγιέρ της κ. Τρέμη κόστισε κάποιες χιλιάδες ευρώ, αλλά ήταν μόνο η αρχή για τον Μεσσήνιο γιατρό, που κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι έπρεπε να είναι συνεχώς έτοιμος και οικονομικά εύρωστος για να αντεπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα. Είναι γνωστό σε όλους άλλωστε το υψηλό στάνταρ ζωής της συζύγου του, που περιλαμβάνει από προσωπικό οδηγό και μπάτλερ στην κατοικία της οδού Ρηγίλλης μέχρι Φιλιππινέζες.

Ένας gentleman με τα όλα του

Ο «κ. Τρέμης», όπως τον αποκαλούν οι άσπονδοι «φίλοι» του, εντρύφησε στον νέο τρόπο ζωής του δίπλα σε μια ισχυρή κυρία των media, έχοντας το κατάλληλο οικονομικό υπόβαθρο.
Το καλοκαίρι του 2008, περίμενε υπομονετικά έξω από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη στη Μύκονο, όπως θυμούνται αυτόπτες μάρτυρες, ενώ μέσα η σύζυγός του αγόραζε τα αγαπημένα της κοσμήματα και η πιστωτική του κάρτα «αναστέναζε» από τα χτυπήματα στο ειδικό μηχάνημα.
Το ίδιο συνέβη σε ουκ ολίγα ταξίδια του ζεύγους στο εξωτερικό, όπου η κ. Τρέμη επιδόθηκε στο αγαπημένο της shopping therapy και ο σύζυγός της απλώς κουβαλούσε κάποιες από τις τσάντες των σικ μπουτίκ, ως τέλειος gentleman.
Αυτό άλλωστε εκτίμησε από την πρώτη στιγμή πάνω του και η μετέπειτα σύζυγός του -την έμφυτη ευγένειά του δηλαδή-, η οποία πέρυσι το καλοκαίρι φωτογραφήθηκε σε παραλία της Πάρου μόνη της, παρ’ όλο που ήταν μαζί του.
Ο κ. Νικητέας έμεινε εκτός φωτογραφικού κάδρου, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να ήταν και αυτός σε κάποιο από τα καρέ, αφήνοντας όλη τη δόξα στη σύζυγό του. Συστολή ή απλά αποχή από το συγκεκριμένο είδος δημοσιότητας, που επιζητούσε πριν από λίγα χρόνια;
Η νέα θέση του Νίκου Νικητέα στο Ωνάσειο, όπου δεν θα λαμβάνει αμοιβή, είναι ένα καλό comeback, σε ένα ταλαιπωρημένο όμως Ιδρυμα, που ξεκίνησε ως ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας, «νοσεί» όμως τα τελευταία χρόνια. Είναι σίγουρο ότι ο νέος του πρόεδρος θα έχει πολλή δουλειά, τόση που ίσως αναγκαστεί να αφήσει προσωρινά κάποια από τις θέσεις που κατέχει, ώστε να αφοσιωθεί στη σωτηρία του νοσοκομείου που φέρει το όνομα του μυθικού Σμυρνιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα