Νύχτα κόλασης στη Γάζα!

Η νύχτα έγινε μέρα στη Λωρίδα της Γάζας, αφού όπως αναφέρει ο Ισραηλινός στρατός, εξαπέλυσε συνολικά κατά τη διάρκεια της νύχτας 160 εκτοξεύσεις ρουκετών, καταφέρνοντας να σκοτώσουν ένα κορυφαίο στέλεχος της παλαιστινιακής μαχητικής οργάνωσης «Ισλαμική Τζιχάντ», τον Χαφέζ Χαμάντ.

Νοσοκομειακές πηγές επιβεβαίωσαν τον θάνατο του Χαφέζ Χαμάντ, αναφέροντας επίσης ότι νεκρά

είναι και άλλα πέντε μέλη της οικογένειας του. Όμως, η εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού ανέφερε ότι δεν διαθέτει λεπτομέρειες σχετικά με το αποτέλεσμα των αεροπορικών επιδρομών.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό Υπουργείο Εσωτερικών, τις αναφορές των ελεγχόμενων από τη Χαμάς τοπικών μέσων ενημέρωσης και των δηλώσεων του εκπροσώπου των παλαιστινιακών υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών Ασράφ αλ- Κούντρα στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Χαφέζ Χαμάντ, τα δύο αδέλφια του και οι γονείς του σκοτώθηκαν όταν το σπίτι τους βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια της ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στην πόλη Μπέιτ Χανούν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Νεκρή είναι και μία αγνώστων στοιχείων γυναίκα, το σπίτι της οποίας χτυπήθηκε από τα πυρά των ισραηλινών αεροσκαφών.

Με τους θανάτους αυτούς, ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα αυξήθηκε σε 25 από τη στιγμή που το Ισραήλ εξαπέλυσε το νέο κύμα επιθέσεων του. Μεταξύ των θυμάτων είναι και επτά παιδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα