Ντόλιος: "Ο Μητσοτάκης έχασε την ψυχραιμία του"

Αισιόδοξος για την πορεία της απογραφής εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Γιάννη Αργυρό και Λάμπρο Καλαρρύτη ο υφυπουργός εσωτερικών, Γιώργος Ντόλιος. «Έχουμε πετύχει την απογραφή σχεδόν όλων των ΔΕΥΑ, έχουν απομείνει 16, που και αυτές σπεύδουν» είπε. «Το ΠΑΣΟΚ

είναι υπέρ της αξιολόγησης για τους πάντες και παντού. Δε θα πρέπει να αποτελεί πανικό» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Από τις 133 οι 50 είναι αναπτυξιακές, την πλειοψηφία των μετοχών κατέχει η τοπική αυτοδιοίκηση και έτσι έχουν υποχρέωση άμεσης απογραφής. Οι περισσότερες ετοιμάζονται να το κάνουν», είπε. Σε ότι αφορά τις ενδοκυβερνητικές κόντρες, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης έχασε την ψυχραιμία του και έκανε τη δήλωση για το χαράτσι, αφήνοντας αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

«Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω» απάντησε ο Γιώργος Ντόλιος. «Μη μας πει η ΝΔ ότι δεν έχει υψηλές επιδόσεις σε αυτά τα ζητήματα, έχω συγκεκριμένα παραδείγματα που παίρνει άριστα». «Θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη η βαθμολογική εξέλιξη και να έχει επιπτώσεις στην μισθολογική εξέλιξη» είπε για την αξιολόγηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα