Νταντά για...πάντα με 32.000 ευρώ μισθό τον χρόνο!

Όσοι ψάχνεται για δουλεια σίγουρα θα σας ενδιαφέρει αυτή η περίργη αγγελία.Το «Κινεζικό Κέντρο για την Έρευνα και την Προστασία των Πάντα», ζητά άτομα από όλο τον κόσμο, που θα μπορούσαν να εργαστούν στην Κίνα ως νταντάδες σε μικρά πάντα. Τα ζώα αυτά των οποίων ο αριθμός μειώνεται σημαντικά στην χώρα, μπορεί να είναι τεράστια, αλλά είναι χορτοφάγα, άκακα και χαριτωμένα!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κινεζικού κέντρου, οι υποψήφιες νταντάδες, δεν θα κάνουν πολλά πράγματα, απλά θα πρέπει είναι κοντά στα πάντα 365 μέρες

τον χρόνο, θα τους κρατούν συντροφιά, θα παίζουν μαζί τους και θα πρέπει να τους δείχνουν τρυφερότητα στις χαρές και στις λύπες τους.

Αν και εσείς είστε από αυτούς που θα θέλατε να εργαστείτε δίπλα στα πάντα, με δωρεάν στέγη, διατροφή και τα μεταφορικά σας, ενώ παράλληλα θα μπαίνουν στον τραπεζικό σας λογαριασμό 32.000 δολάρια τον χρόνο, τότε στείλτε την αίτησή σας στην ιστοσελίδα fun.sohu.com.

Τα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτετε είναι, να έχετε ηλικία άνω των 22 και πολλή αγάπη για τα πάντα, αλλά υπάρχει κανείς που δεν θα μπορούσε να τα αγαπήσει;

Keywords
Τυχαία Θέματα