Νέοι διάλογοι του Λαγού στη δικογραφία της Χρυσής Αυγής (VIDEO)

Αποκαλυπτικοί είναι oι διάλογοι και τα sms του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού. Από τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία προκύπτει ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οργάνωνε και καθοδηγούσε επιθέσεις και συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς. Τις εμπειρίες του αυτές τις μοιραζόταν με τη σύντροφό του, την οποία αποκαλούσε «ναζιστούλα».

Από τους διαλόγους διαφαίνονται και οι εσωτερικές έριδες στους κόλπους της

Χρυσής Αυγής, με μέλος του κόμματος να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στον Γιάννη Λαγό για την συμπεριφορά της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, λέγοντας: «Να ξέρεις, Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλοι τη φοβούνται».

Παράλληλα, ο βουλευτής αποχαιρετά το τάγμα εφόδου της Νίκαιας με ένα εμψυχωτικό μήνυμα: «Καλό καλοκαίρι. Ξεκουραστείτε. Έχετε κάνει πάρα πολλά. Χαίρομαι που σας έχω συναγωνιστές. Είσαστε φοβερή τοπική και υπέροχοι άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι, Γιωργάρα. Ο τόπος μας και η ΧΑ έχουν ανάγκη από τέτοιες παρουσίες. Συγχαρητήρια... Δεν θα σας αδειάσω ποτέ. Και σου είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσουμε σκληρή χρυσαυγίτικη γραμμή».

Δείτε το βίντεο από τη Δημόσια Τηλεόραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα