Νέο γεύμα ΠΑΣΟΚων με μενού... Βενιζέλο

Τα βόρεια προάστια φαίνεται πως επιλέγουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που πρόσφατα προσυπέγραψαν το κείμενο «Αν όχι τώρα, πότε;». Η κίνηση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου που παραχώρησε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου στην οικία της.

Την Τρίτη το βράδυ εθεάθησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα της Λεωφόρου Πεντέλης η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση του κυβερνητικού έργου από πλευράς

ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας, ο Παντελής Καψής, ο Κ. Σπηλιόπουλος και η Αθηνά Δρέττα, επιλέγοντας αυτή τη φορά να φάνε… ψαράκι όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος.

Δεν γνωρίζουμε αν το μενού περιείχε τις φημισμένες καβουρόψυχες της ταβέρνας, παρόλα αυτά υποθέτουμε ότι το «κυρίως πιάτο» ήταν η απόφαση της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ως μεταρρυθμιστική αυτοπροσδιορίζεται η συγκεκριμένη ομάδα και όπως αναφέρεται μαζί τους συνομιλούν και άλλα στελέχη όπως η Τ. Αντωνίου.

Μια λεπτομέρεια που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι λίγο πιο πέρα καθόταν και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα