Νεκρός Βούλγαρος που έτρωγε από τα σκουπίδια (ΦΩΤΟ,VIDEO)

Ούτε ένα πιάτο φαγητό δεν μπορούσε να εξασφαλίσει ένας 45χρονος Βούλγαρος που διέμενε στην περιοχή της Ανδραβίδας και βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής. O άτυχος μετανάστης, αναζητούσε την τροφή του στα σκουπίδια και σύμφωνα με την Ιατροδικαστή Πατρών, ο θάνατός του οφείλεται σε αιμορραγία του πεπτικού συστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 45χρονος εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής νεκρός σε μια καλύβα που διέμενε έξω από την πόλη της Ανδραβίδας, από έναν γείτονά του που τον αναζήτησε.

Η έντονη δυσοσμία, προκάλεσε το ενδιαφέρον του να δει από πού προέρχεται αυτή και έτσι βρήκε νεκρό τον Βούλγαρο μέσα στο κατάλυμά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος του 49χρονου εκτιμάται πως έχει επέλθει τουλάχιστον 48ώρες πριν. Ο χώρος της καλύβας ήταν σε κακή κατάσταση με υπολείμματα τροφής μουχλιασμένα και εκατοντάδες έντομα τριγύρω. Ο 45χρονος, όπως έχει γίνει γνωστό, αναζητούσε εργασία χωρίς όμως να καταφέρει να βρει ούτε περιστασιακά μεροκάματα. Έτσι προσπαθώντας να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό, αναζητούσε υπολείμματα τροφών στα σκουπίδια και στους κάδους της πόλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα